cielo claro
  • Màx: 22.41°
  • Mín: 13.08°
22°

L'Ícaro Alaró guanya i pren embranzida cap a l'ascens

L'equip d'Ernesto Rodríguez es jugarà avui en la final una plaça per a la Superlliga contra el Bargas

ALARÓ 3
RIOJA 0

ÍCARO ALARÓ: Marín (15), Cacciatori (2), Cabral (14), Parisi (9), Glod (8) i Kralikova (8). Robinet de lliure. També jugà Cati Pol (0).
HARO RIOJA: Dimitrova (7), Callo (12), Branco (2), Ferreira (4), Sánchez (3) i Jelic (2). García de lliure. També jugaren Eugenio (0), Blas (0), Mintcheva (1) i Discioscio (0).
ÀRBITRES: Espanya i Palma.
PARCIALS: 25-21 (24 minuts), 25-12 (20 minuts) i 25-16 (20 minuts).

L'Ícaro Jovent es classificà de manera clara per jugar la final de la fase d'ascens a la Superlliga femenina després de derrotar ahir per 3-0 l'Haro Rioja Voleibol.

L'equip d'Ernesto Rodríguez va començar el partit una mica neguitós, ja que acusava la responsabilitat de demostrar que és el millor davant del seu públic. Això es va notar en el marcador de la fase inicial, dominada per l'equip de la Rioja fins a mitjan set, moment en el qual les mallorquines s'espavilaren per tal d'acabar imposant la seva qualitat.

El segon i el tercer sets foren un passeig per a l'equip mallorquí, que ja no es va veure inquietat per les rivals en cap moment. L'ensurt del partit per a l'Ícaro Jovent va ser la lesió en el darrer set de Marianela, que va patir un torçament de turmell. Tot i que la jugadora va poder acabar el partit, és dubte per al matx d'avui.

El pavelló de la Universitat de les Illes Balears va registrar un ple absolut per veure com les deixebles de Rodríguez s'encaminen cap a la màxima categoria del voleibol femení espanyol.

Entre les personalitats que es desplaçaren a la instal·lació de la UIB, s'hi pogué veure el director general d'Esports del Govern, Josep Lluís Ballester, o el responsable de l'àrea esportiva de s'Institut, Antoni Palerm.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.