Eliminat! L'Olis Sóller no puja

El conjunt de Jorge Méndez perdé amb el Badajoz i queda fora de semifinals de la fase d'ascens

BADAJOZ 68
OLIS SÓLLER 60
No va poder ser. El Caja Rural guanyà de bon dematí el Viladecans i l'Olis Sóller estava així obligat a superar el Badajoz per més de 16 punts per aconseguir continuar en competició i disputar les semifinals de la fase d'ascens. Les desgràcies començaren ben aviat per al conjunt de Jorge Méndez, ja que Maria Moreno es lesionà a la segona jugada d'atac i hagué de ser traslladada a un centre hospitalari. En tot cas, el conjunt mallorquí no notà la baixa de Moreno i liderà el marcador durant molts minuts per arribar al final del primer parcial amb empat (18-18). El segon quart fou de clar domini solleric. La proesa de guanyar per més de 16 punts i ficar-se a semifinals era possible. Les extremenyes fallaven molt davant la cistella mallorquina i perdien la pilota amb facilitat. Sonia Reis aguantava el Badajoz, però s'arribà al descans amb vuit punts d'avantatge per l'Olis Sóller.

Una defensa molt més intensa i atacs amb més criteri capgiraren el partit. Dos triples d'Infantes i una penetració de Moral semblaven decidir el duel (35-36). Però l'Olis Sóller hi reaccionà i recuperà bona part de les seves opcions (40-49). En el darrer i decisiu quart, el conjunt extremeny va saber aprofitar les errades de les mallorquines. El desànim s'instal·là en el conjunt solleric, que acabà perdent el partit i acomiadant les opcions d'ascens.