cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
13°

Mestalla ha d'espitjar el València

El conjunt local confia en l'afició per eliminar el Chelsea de Mourinho

El València rep el Chelsea a Mestalla (20.45 hores/Antena 3) amb la confiança que l'afició el condueixi a les semifinals de la Lliga de Campions en un partit en el qual a la seva condició de local hi uneix el resultat favorable (1-1) obtingut la setmana passada a Londres. bans del partit d'anada, els tècnics i els jugadors del conjunt valencianista havien manifestat la satisfacció de poder disputar el partit de tornada a casa i mostraren el desig de marcar a Londres per tenir un cert avantatge en l'eliminatòria. mbdues circumstàncies es compliren i ara el València afronta un partit en el qual la victòria o un empat a zero gols li donarien la classificació per a les semifinals del torneig.

En la memòria de l'equip hi és present l'eliminatòria anterior contra l'Inter, amb el qual empataren a dos a Milà i a zero a València, per passar així als quarts que ara disputen. Es presenta una altra gran nit europea en un Mestalla que serà ple, amb un partit en el qual el València recupera Morientes, inactiu durant les dues darreres setmanes després de la subluxació que patí amb la selecció espanyola davant Islàndia, tot i que la seva presència a l'onze inicial no està confirmada. Serà baixa per sanció Carlos Marchena i David Navarro no podrà tornar a jugar aquesta temporada. Quique Flores tampoc no pot disposar dels lesionats Vicente, Baraja, Edu, Regueiro i Gavilán.

Després de les rotacions i els descansos en el darrer partit de Lliga davant l'Athletic de Bilbao, Quique comptarà amb els homes més habituals en les alineacions. Superat un equip del potencial de l'Inter, el València sap que el Chelsea també és un conjunt molt potent, tot i que amb un futbol més directe i un estil de joc molt diferent del dels italians. L'equip anglès, que ha viatjat amb vint-i-dos futbolistes, entre ells tres porters, es troba a València des de diumenge, després d'haver derrotat dissabte al Tottenhem en un discret partit del rival dels valencianistes. La principal novetat de l'equip que dirigeix José Mouirnho Mourinho és el retorn, després d'un mes lesionat, del ghanès Mickael Essien, que probablement jugarà al centre del camp, en la posició que ocupà en el partit d'anada el nigerià Obi Mikel. El conjunt anglès no té més remei que marcar a València per superar l'eliminatòria i arriba a Mestalla convençut que les forces es troben molt igualades, però també que l'objectiu de classificar-se és possible i factible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.