algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Trejo: «Debutar i marcar és un somni»

Nunes: «En el gol he tingut una mica de sort»

El gran protagonista del partit d'ahir va ser Óscar Trejo, el jove davanter argentí que va fitxar pel Mallorca el mes de gener i que ahir debutà amb l'equip dirigit per Gregorio Manzano. Ahir disposà només de quatre minuts, els que l'àrbitre allargà el matx, però els aprofità, ja que tocà dues pilotes i la segona la introduí dins la porteria rival.

Després del partit, Óscar Trejo atengué els mitjans de comunicació, davant els quals reconegué que «debutar i marcar un gol era un somni» i assegurà que «després de tots els moments dolents que m'ha tocat viure, crec que s'ha acomplert el somni de la meva vida: debutar i marcar».

En relació amb el gol, Trejo explicà que «ha estat perfecte, he deixat enrere dos rivals i he tingut la sort que la pilota m'anàs a la cama esquerra i he xutat lluny de l'abast del porter». Trejo volgué dedicar el gol «a tota la gent del Mallorca» i afegí que «agraesc la confiança que ha dipositat en mi tota la gent del club». El jove futbolista no volgué precipitar-se i declarà que «això només acaba de començar, encara som jove i ara per ara, allò que més m'interessa és començar a sumar minuts i continuar entrenant-me amb il·lusió». Trejo es declarà molt emocionat i afirmà que en el moment de celebrar el gol havia pensat en la seva mare (per a qui guardà la camiseta) i en son pare.

Un altre dels protagonistes del partit d'ahir va ser el defensa mallorquinista Nunes, que va tenir una actuació molt bona en defensa i que aconseguí el primer gol mallorquinista. El portuguès ja n'ha marcats quatre i és el tercer màxim realitzador de l'equip per darrere de Jankovic i d'Arango.

Nunes declarà que «el gol ha estat molt important perquè amb la victòria ens allunyam del descens». Precisament parlant del gol, explicà que «lògicament quan remates sempre tens la intenció de ficar la pilota a la porteria rival, però he tingut una mica de sort per l'efecte que ha agafat». Nunes destacà que «ara jugarem amb més tranquil·litat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.