algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

BÀSQUETNBA Cleveland lluita per la millor marca de l'Est

LeBron James, amb 39 punts, capitanejà els Cavaliers en la victòria davant els Bulls de Chicago

L'aler LeBron James va tornar a exercir de líder dels Cavaliers de Cleveland, que continuen pressionant per assolir la millor marca de la Conferència Est.

Mentrestant, els Nets de Nova Jersey i els Clippers de Los Angeles es consoliden en el setè lloc de les seves respectives conferències en la lluita per aconseguir un bitllet que els permeti estar en la fase final del campionat.

Més difícil ho tenen els Knicks de Nova York, que perderen davant els Hornets de Nova Orleans, que també es troben fora de la llista dels vuit millors de la Conferència Oest.

James es va convertir en el protagonista del seu equip en aconseguir 39 punts i portar els Cavaliers a un triomf en la pròrroga per 112-108 davant els Bulls de Chicago en la seva lluita per la segona posició de la Divisió Central.

L'aler estrella del Cavaliers aportà set punts en la pròrroga i tornà a ser el factor que trencà l'equilibri en el marcador quan més ho va haver de menester el seu equip, que deixà la seva marca en 44-29.

També va ser important el triomf aconseguit pels Nets de Nova Jersey, que es mantenen dins el grup de vuit que jugaran el play-off per part de la Conferència Est, tot i els problemes que ha tengut emb les baixes per lesió.

L'escorta Vince Carter anotà 13 dels seus 19 punts en el tercer quart i portà els Nets a un triomf per 86-82 davant els Sixers de Filadelfia, ja descartats per entrar al play-off.

Els Nets, que evitaren sumar dues derrotes consecutives, continuen sent segons en la Divisió Atlàntica amb una marca de 34-39 i estan empatats en el setè lloc de la Conferència Est amb els Magic d'Orlando. A més, la victòria dels Nets permeté al seu entrenador Lawrence Frank endur-se el seu triomf número 150 des que va arribar a l'NBA, tots aconseguits dirigint l'equip de Nova Jersey.

Un altre equip que lluita per estar al play-off són Los Angeles Clippers, que es varen imposar als Trail Blazers de Porland del canari Sergio Rodríguez per 99-86.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.