algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.53°
11°

Llaneras i Torrent queden a una passa de la medalla de bronze

El mallorquí Joan Llaneras i el català Carles Torrent acabaren ahir en quarta posició en la prova madison en la jornada final del Campionat del Món de ciclisme en pista, que s'ha disputat des de dijous al Palma Arena

El mallorquí Joan Llaneras i el català Carles Torrent perderen la medalla de bronze en el darrer esprint i es varen veure relegats a una meritòria quarta posició. Els txecs Kankovsky i Lazar acceleraren tot d'una i així, ni Llaneras ni Torrent, que no són velocistes nats, no pogueren evitar que els centreeuropeus sumassin cinc punts. A continuació, puntuaren els argentins Curuchet i Pérez, els suïssos Marvulli i Risi i, tot seguit, els espanyols.

Marvulli i Rissi desbancaren els holandesos Schep i Stam del primer lloc i s'asseguraren la medalla d'or. Llaneras i Torrent caigueren fins a la quarta plaça. De fet, en la primera part de la cursa no pogueren evitar perdre una volta respecte de les parelles Schep/Stam, Marvulli/Risi, Kankovsky/Lazar, Polatayko/Rybin (Ucraïna) i Curuchet/Pérez. Quan faltaven 43 voltes, Llaneras i Torrent remuntaren i es posaren tercers. I quan pareixia que la medalla ja era a la butxaca, els txecs llançaren el cop definitiu. Així, els holandesos perderen l'or i els espanyols, el bronze. Als ucraïnesos els anà pitjor, ja que un d'ells acabà hospitalitzat per una caiguda. Els aregentins foren sisens i els belges (DE Ketele/Keisse) setens, a una volta de distància.

S'ha de destacar el gran ambient a les grades. Els aficionats porrerencs s'hi presentaren amb camisetes roges i, amb els músics que els acompanyaven, no s'aturaven d'animar.

A l'altra banda, de color groc, s'hi posaren els seguidors de Miquel Alzamora, molt callats tot el temps, però sense cap gest en contra del campió mundial.

Les parelles d'Itàlia (Villa/Monteguti), la Gran Bretanya (Hayles/Wiggins), d'Austràlia (Goss/Meyer), França (Flickinger/Ladagnous i Alemanya (Fuls/Lampater) no arribaren a lluitar per les medalles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.