cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
24°

Klinsmann té una gran fe en el triomf

El seleccionador alemany és ben conscient de la qualitat enorme de l'Argentina

El seleccionador alemany, Jürgen Klinsmann, es mostrà ahir absolutament confiat a aconseguir el pas a semifinals derrotant divendres l'Argentina, ja que, segons digué, l'equip ha crescut molt les darreres setmanes i no necessita amagar-se davant ningú.

«No ens hem d'amagar davant ningú. Pot venir un gegant com l'Argentina, confiam a tombar-lo», digué Klinsmann.

Recordà, a més, que en els dos darrers anys Alemanya ha tingut l'experiència de jugar dues vegades amb l'Argentina i que en ambdós casos es visqueren partits ajustats, que acabaren empatats, i que Alemany hauria pogut guanyar.

«Tenim l'experiència d'haver jugat dues vegades contra l'Argentina i creim que des d'aquell moment hem crescut i que podem trobar un camí per guanyar», digué el responsable tècnic.

Klinsmann llevà importància al fet que Alemanya en els darrers sis anys no hagi pogut derrotar un equip gran i va somriure quan un periodista li recordà que havia afirmat que aquesta ratxa acabaria durant el Mundial.

«Esper que sigui així. Som molt optimista, en els dos darrers anys hem jugat dues vegades contra el Brasil i dues contra l'Argentina i només perdérem un dels quatre partits, davant el Brasil a la semifinal de la Copa de Confederacions, i fins i tot aquell dia hauríem pogut guanyar», digué.

El defensa Christoph Metzelder també es mostrà optimista, tot i admetre que serà un partit molt difícil per a Alemanya.

«L'Argentina és l'únic equip que, a més de tenir individualitats \132 excel·lents està meravellosament organitzat com a col·lectiu. Ens preparam de la millor manera possible, considerant els seus punts forts i també les nostres possibilitats», afirmà Metzelder.

«Crec que serà un partit difícil i que hem d'estar plenament concentrats durant els noranta minuts. Considerant el que hem fet en els darrers partits, podem ser optimistes», afegí.

A més, Metzelder considerà que Alemanya viu actualment una atmosfera que dóna un impuls extra a l'equip. «Tenim una atmosfera que ens impulsa, respectam l'Argentina, però ells també ens respecten a nosaltres», explicà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.