algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Carles Coll guanya sense rècord

La de Tenerife Amanda Sánchez deixà sense opció Maria Ramis


Gran èxit de participació i de públic en la XV Milla Urbana Vila de Muro, que organitzà el Servei Municipal d'Esports, amb la col·laboració del CE Mallorca Nord, encapçalat per les germanes Portells.

Carles Coll (Pontevedra) sortí, des dels primers metres, amb la intenció de batre el rècord de Joan Puigserver (4.18). Malgrat mantenir un fort ritme, quedà finalment a dos segons de l'objectiu, ja que entrà amb un registre de 4.20,4 minuts. A continuació entraren Manolo Picó (Montuïri 91.8), Llorenç Seguí (Círculo Sollerense), Henry Caisedo (Scat Palma) i Enrique Roldán (Amistat).

Igualment, en la categoria dones Amanda Sánchez (Playas de Jandia), de Tenerife, quedà amb 5.20,6, a prop del rècord d'Eva Morenda (5.16).

En veterans triomfaren Cirilo Jiménez (Metalnox), en la categoria menys de 50 anys, amb 4.44,8, i el campió del món de la seva categoria, Emilio de la Cámara (Fidípides), amb 5.40,2.

Bona inscripció en les categories base masculines i fluixa entre les nines. S'ha de ressaltar el triomf de Guillem Duran (Manacor), una gran promesa, cinquè en els darrers campionats de món de cros i representant espanyol en la Gimnasíada de Grècia. Daniel Espada (Amistat) va ser l'únic que intentà lluitar.

En cadets, domini de José M. Cano (Manacor), mentre que en infantils s'imposaren Alberto Canto (Palma) i Cristina Rosselló (Tao Sport). I en alevins, Damià Pons (S. Francesc).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.