algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
19°

El Govern destinarà 58,4 milions d'euros a fer el nou hipòdrom

La Junta Rectora del Joc Hípic es reuní ahir al Consolat de la Mar

El Govern balear destinarà un total de 58,4 milions d'euros per a la construcció del nou hipòdrom i la nova pista d'entrenament de Manacor.

El president Matas presentà ahir el model de gestió, finançament i viabilitat econòmica d'aquestes instal·lacions en la reunió de la Junta Rectora del Joc Hípic de Mallorca que tingué lloc ahir dematí al Consolat de la Mar.

A aquesta hi assistiren també la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar; el conseller d'Interior, José María Rodríguez; el conseller d'Obres Públiques del Consell, Antoni Pascual; el president de l'Institut de l'Esport Hípic, Nicolau Tous; el president de la Federació Balear de Trot, Andreu Artigues; el president de l'Associació de Criadors i Propietaris de cavalls de Mallorca, Antoni Carreras, el batle de Manacor, Antoni Pastor; el director General d'Interior, Joan Rotger; la cap del servei de joc, Ana Zacher i l'interventor, Pep Amengual.

L'Ajuntament de Manacor iniciarà en breu les operacions per adquirir els terrenys sobre els quals es construirà el nou hipòdrom.

Durant aquesta reunió també es varen aprovar els comptes de l'exercici del 2005 i els pressuposts per a l'any 2006. Així mateix, el Consorci del Joc Hípic també donà llum verda a la transferència a la Federació Balear de Trot d'un total de 150.000 euros perquè siguin destinats a augmentar els premis que es realitzen en els hipòdroms de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.