algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El Sánchez Pareja dominà a Son Moix

El cadet Albert Torres conquerí cinc medalles d'or en els campionats de les Illes

El conjunt de Son Servera Sánchez Pareja dominà la Challenge Ciutat de Palma, organitzada pel CC Mallorca i que tingué lloc en el velòdrom de Son Moix. L'esquadra de l'est de Mallorca ocupà els cinc primers llocs de la general «open».

El pistard de la selecció estatal David Muntaner s'adjudicà el triomf absolut, i guanyà a més un total de 8 proves, amb 120 punts. A continuació es classificaren els seus companys José Alberto Ibáñez, el primer sub-23, i Pere Mas, vencedor de l'edició anterior.

Miquel Rosselló (Toyota) va ser el primer júnior, davant els seus companys, el menorquí David Alonso i el petit dels germans Muntaner, Jaume Albert.

En cadets s'imposà en la general el llucmajorer Llorenç Tomàs (Almacenes Femenies), seguit de Tomeu Gelabert (Toyota) i Joan Marín (Inca).

En la categoria infantil i aleví, domini absolut de Salvador Gonzálvez (Aguamar), amb 10 victòries parcials, que superà Joan Gelabert (B. Caldentey).

En les dues darreres jornades David Muntaner s'adjudicà la prova d'«scratch» i la puntuació, i Pere Mas l'eliminació. Els dos junts venceren en l'americana.

L'infantil Salvador Gonzálvez s'imposà en puntuació, eliminació, «scratch» i 500 metres (38.490). La jove promesa del ciclisme balear dominà amb autoritat en totes les modalitats.

Un total de 54 corredors de les tres illes majors participaren durant les cinc jornades de la Challenge Ciutat de Palma, entre els quals hi havia cinc nines.

Albert Torres
El cadet Albert Torres, del conjunt Toyota-Establiments, acumulà un total de cinc mdealles d'or en els campionats de les Illes Balears d'aquesta categoria, disputats amb la Challenge en el velòdrom de Son Moix.

Albert Torres s'imposà en la prova d'«scratch», en què superà Daniel Guasch (AEL Txirrindu) i Llorenç Tomàs (Alc. Femenies); en l'americana, amb Maria del Mar Bonnín, per davant de Pastor/Gelabert i Marín/Tomàs; en la cursa de «keirin», entraren a continuació Tomeu Gelabert (Toyota) i Llorenç Tomàs; en velocitat, superà en la final Tomeu Gelabert, mentre que Llorenç Tomàs quedà tercer; i en la persecució, amb un crono de 2.27,270, fou seguit de Llorenç Tomàs i Daniel Guasch.

Tomeu Gelabert s'endugué dos ors, en puntuació, i entrà darrere de Joan Marín (Inca) i Llorenç Tomàs; i en els 500 metres (38,490), per davant de Llorenç Tomàs i Joan Marín.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.