algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
20°

Grande mostra a Cirer el seu interès per comprar l'estadi de Son Moix

Ja ha arribat a un acord per quedar-se amb l'edifici de l'EMT a Son Castelló

89422
Vicenç Grande ja ha mostrat en diverses ocasions interès per adquirir Son Moix.

P.V./P.G.Palma.
Grande cerca alternatives. Està decidit a augmentar de forma quantiosa els ingressos del Reial Mallorca i du dins el cap la idea de remodelar i ampliar Son Moix o construir un nou estadi.

Diari de Balears ja va revelar dies enrere que la batlessa de Palma, Catalina Cirer, i el president i màxim accionista del Reial Mallorca, Vicenç Grande, havien mantingut una reunió de la qual a poc a poc surten a la llum nous detalls.

Ahir, Cirer confirmà a aquest diari que Grande li parlà de la possibilitat de comprar l'estadi de Son Moix. «No va ser cap proposta formal, no hi va haver una oferta econòmica, ni em mostrà un estudi de viabilitat i ni tan sols em parlà de les contraprestacions que podrien rebre els ciutadans de Palma», explicà la batlessa, qui, això no obstant, aclarí que Grande sí que va mostrar un interès per adquirir les instal·lacions.

Cirer volgué posar fre a noves conjectures i destacà que «m'agradaria deixar clar que Son Moix no està en venda, és patrimoni de l'Ajuntament i, com ningú no es planteja la possibilitat que el Bisbat vengui la Seu, nosaltres tampoc ens plantejam vendre l'estadi», afirmà.

La batlessa insistí a negar qualsevol tipus de possibilitat de vendre Son Moix: «Ja saps com és Grande. Diu moltes coses, però no mostra ni un sol paper. Em va parlar de la possibilitat de comprar Son Moix, però no li vaig donar més importància. És una de les dues instal·lacions que quedaren als ciutadans després de la Universíada i no està en venda», reiterà i afegí irònica que «tampoc pensam vendre l'edifici de Cort o el Palau Municipal d'Esports», apuntà.

Vicenç Grande, per la seva part, no va voler fer cap tipus de comentari sobre el tema, però tampoc ho va desmentir. El president del Reial Mallorca recordà que encara no s'ha arribat a cap tipus d'acord amb l'Ajuntament de Palma i, en relació a l'estadi de Son Moix es declarà obert a qualsevol possibilitat, des de «la permuta, fins a la compra», va reconèixer. En aquesta mateixa línia, el president i la batlessa quedaren emplaçats a continuar parlant i cercar la millor solució tant pels ciutadans com pel Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.