algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El belga Tom Boonen revalida la victòria en el Tour de Flandes

Superà en els darrers metres el seu company d'escapada Leif Hoste

El ciclista belga Tom Boonen (Quick Step) complí amb els pronòstics i aconseguí la victòria en el Tour de Flandes, després de superar en els darrers metres el seu compatriota i company d'escapada, Leif Hoste (Discovery Channel), en una duríssima etapa de 258 quilòmetres de recorregut amb sortida a Bruges i arribada a Meerberke (Bèlgica).

Boonen, que es converteix així en el primer ciclista que repeteix victòria en la clàssica belga en els darrers 33 anys, després de vèncer l'any passat, respongué a l'atac de Hoste a 33 quilòmetres de l'arribada. Ambdós aconseguiren perllongar l'escapada fins al final de la cursa, en la qual el campió del món en ruta tenia totes les paperetes per guanyar, com finalment féu.

El belga es refà així de la seva actuació en la Milà-San Remo, en què vencé el seu company d'equip Filippo Pozzato, i suma un nou triomf per a l'equip belga del Quick Step, en una de les clàssiques més dures i prestigioses del panorama internacional. Per darrere del campió i de Hoste, en tercer lloc, arribà George Hincapie (EUA). El primer espanyol fou José Antonio Flecha, dotzè.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.