cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
18°

Iturralde: «La nostra actual situació ja és insostenible»

El col·legiat Iturralde González, que avui xiularà a Balaídos el partit que enfrontarà el Celta de Vigo contra el Reial Mallorca, qualificà d'«insostenible» l'actual situació dels àrbitres espanyols, que anunciaren divendres passat la seva intenció de fer vaga en la trenta-unena jornada de la Lliga de futbol, que es disputarà els pròxims dies 1 i 2 d'abril, per denunciar que fa dos mesos que no cobren els seus sous.

«Ja no ens han de donar més explicacions; si el dia 31 (de març) no es paga tot el que ens deuen no arbitrarem», declarà el col·legiat en relació a les manifestacions de Carlos del Campo, secretari de la Lliga de Futbol Professional, qui negà l'existència de deutes en l'estament arbitral.

«Hem esperat fins que la situació és insostenible, no perquè coincideix amb el Barcelona-Madrid, sinó perquè és quan es compleixen dos mesos justos del retard. Estam avançant doblers en qüestió de taxis, hotels, menjars...», argumentà Iturralde González, qui basà en el seu «respecte a la selecció» la manca d'una convocatòria anterior.

Els àrbitres i assistents de Primera i Segona Divisió estan disposats a no xiular en l'esmentada jornada 31, si abans no se solucionen els retards econòmics que pateixen des de fa dos mesos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.