algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Damià Seguí medita perllongar el seu compromís amb el Son Amar

«Si puc assumir la meva quota de patrocini continuaré; si no, no»

El principal patrocinador del Son Amar-Palma de voleibol, Damià Seguí, assegura que tot i la derrota en la final de la Top Teams Cup, el seu equip ha enfilat el bon camí per culminar una «temporada immensa».

«Enguany ja hem guanyat la Supercopa i la Copa del Rei. Haver perdut la final de la competició europea davant d'un equip amb més pressupost i amb una gran plantilla és una victòria. A Itàlia estan acostumats a jugar partits difícils i tenen la millor Lliga del món i el Son Amar va ser capaç de plantar cara a tot un Piacenza. Ara ens queda la Lliga i farem tot el que puguem per guanyar-la. Ho veig molt factible», explicà. A més, assegurà que els jugadors ja s'han recuperat moralment i estan centrats en el Campionat estatal.

El mecenes del club palmesà es mostrà molt satisfet del rendiment esportiu i afirmà que «enguany tenim una plantilla més completa que l'any passat, i l'hem encertada de ple en qüestió de fitxatges. En el vestidor hi regna un gran ambient i la veritat és que no havia vist mai cap plantilla tan ben avinguda com aquesta», va postil·lar.

Després del tens final de temporada de l'any passat, per culpa d'una agra polèmica amb els jugadors Potxop i Vega que esclatà quan l'equip disputava les eliminatòries pel títol, Seguí assegurà que té la lliçó ben apresa i que «enguany em prenc les coses amb filosofia. M'he volgut mantenir en un segon pla i intent no enfadar-me tant». Per acabar, i referint-se a la continuïtat del mecenatge la temporada que ve -el seu compromís de patrocini de tres temporades acaba pel juny-, la condicionà en gran part a la resposta de l'Executiu.

«Si l'any que ve jugam la Lliga de Campions, haurem de realitzar un esforç econòmic important per reforçar l'equip i el club haurà de negociar amb el Govern balear un augment de la subvenció. Si les coses van bé i jo puc assumir la quaota de patrocini que em correspòon, continuaré; i si no, no», sentencià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.