algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Sóller es tenyeix de vermellenc

La Penya Mallorquinista de la Vall commemorà el seu sisè aniversari

P.G.Palma.
Els colors del Reial Mallorca se senten arreu dels pobles de l'Illa i Sóller no n'és una excepció. De fet, prova de l'afició vermellenca que hi arrela va ser el sopar amb el qual la Penya Mallorquinista Vall de Sóller commemorà ahir vespre el seu sisè aniversari.

L'acte, que reuní devers 170 aficionats a l'hotel Edén del Port de Sóller, va comptar amb una nombrosa representació del Club, encapçalada pel seu president, Vicenç Grande; i els jugadors vermellencs Tuni, Víctor, Ballesteros i Okubo. També hi assistiren el president de la Federació de Penyes, Maties Rebassa, i membres de la Fundació Reial Mallorca com Cosme Maíz.

Rebuts pel president de la Penya amfitriona, Francesc Canyelles, i el secretari de l'entitat, José Lozano, tots ells van poder sentir la calor i el suport dels aficionats. Si bé és cert que Tuni, natural de Sóller, no deixà de signar autògrafs i de retratar-se amb els aficionats durant tot el vespre, els seus companys també van ser assaltats pels seguidors a la seva arribada.

Va ser un bon moment per alliberar les tensions del dia, que havia començat amb cert malestar després de la qüestionada actuació col·legial de diumenge contra el Vila-real. Si en arribar Grande feia broma afirmant que «després dels dos punts perduts amb el Vila-real tenc plorera», el president, i més tard els jugadors, no va voler entrar a criticar l'actuació de Ramírez Domínguez: «Jo de l'àrbitre no opín», digué. Tot i així afirmà que «aquest partit l'hauríem d'haver guanyat per molts de motius» que no va voler enumerar. «El futbol és així, jugàvem amb un dels millors equips d'Europa. Tal vegada en unes setmanes agrairem haver empatat amb el Vila-real», assenyalà el president.

Grande, que va reconèixer que s'han deixat escapar molts de punts en distintes jornades, apostà per oblidar, mirar endavant i «continuar sumant i jugant bé per tenir els punts suficients per a la permanència».

El sopar, molt distès, culminà amb l'intercanvi d'obsequis i un sorteig entre els socis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.