algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
26°

El Mallorca més solidari ajuda en el foment del reciclatge

El president del Reial Mallorca, Vicenç Grande, presentà ahir una campanya de recollida selectiva i reciclatge, amb l'objectiu de fomentar, promoure i difondre entre tota l'afició del Mallorca i entre la població en general, la importància de la separació dels fems. La campanya està organitzada conjuntament per l'Ajuntament de Palma, la Fundació Reial Mallorca i el Consell de Mallorca.

El president Grande va destacar que «Mallorca és capdavantera en el reciclatge de residus, i nosaltres com a club el que hem de fer és impulsar-ne la part social».

La Fundació està per apropar el Mallorca a la societat i viceversa, digué el president, qui restà importància al fet que el club col·labori amb la campanya regalant entrades per als partits de l'equip. «El més important és que el major nombre de gent es conscienciï amb el fet del reciclatge, i si un deu per cent dels seguidors del Mallorca s'acostuma a fer-ho, jo em donaré per satisfet».

La campanya es realitzarà durant les setmanes del 7 al 12 i del 15 al 22 de març, coincidint amb els partits que el Mallorca jugarà contra el Vila-real i el Cadis. Durant aquestes dates s'instal·laran als voltants de Son Moix contenidors de reciclatge i tothom que hi porti una bossa de material rebrà una entrada per poder gaudir del matx corresponent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.