algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
24°

Ramon Rosselló deixa el Mallorca

El fins ara adjunt a presidència anunciarà avui en roda de premsa la seva sortida del club vermellenc


Ramon Rosselló abandona el Reial Mallorca. L'home que ha estat durant els dos darrers mesos adjunt a la presidència de l'entitat vermellenca, farà oficial avui migdia el seu adéu a la institució mallorquinista.

Rosselló se'n va sense haver pogut dur a terme una reestructuració profunda del funcionament intern de l'entitat, per a la qual ja havia realitzat les primeres passes. Foren mesures «impopulars», sobretot dins el club, com ara el tancament d'una de les ales de l'estadi, inclòs el bar de la planta noble, o l'acomiadament de dues persones: Marina, ajudant del cap de premsa, Héctor Romero; i Paco Galmés, reintegrat poc després en el seu càrrec per Vicenç Grande. Aquestes mesures, a més de la retirada dels telèfons mòbils a l'electricista i al cap de les taquilles, Pep Calvo, suposaven el començament d'un seguit d'actuacions «per optimitzar recursos» que Rosselló ja no podrà dur a terme.

Raons
S'haurà d'esperar fins avui migdia per conèixer quines són les raons que argumenta el directiu per a la seva sortida. En qualsevol cas, tot suggereix que han estat diferències de criteri amb bona part del consell d'administració les que l'han duit a prendre aquesta decisió. La gran quota de protagonisme aconseguida des de la seva arribada, com també el seu modus operandi en determinades qüestions puntuals, han aixecat un malestar que a ell no li ha passat desapercebut. Rosselló, antic responsable Bancaja a les Illes Balears, a les Canàries i al Carib, s'ha estimat més plegar que continuar treballant en un ambient enrarit i en el qual no li semblava que la seva feina fos reconeguda.

Durant l'etapa de Ramon Rosselló com a número 2 del Reial Mallorca, s'ha produït qualque altra sortida significativa, com la del director de la Fundació Reial Mallorca, Pau Nadal, tot i que des del club no ho han volgut relacionar mai amb un problema entre ambdues persones.

Santander
En qualsevol cas, la cosa certa és que durant els darrers dies era un secret de domini públic que Rosselló estava a punt de deixar l'entitat vermellenca. Diumenge, a l'estadi d'El Sardinero, se sentí qüestionat en aquest sentit. Ell no volgué confirmar ni desmentir cap rumor, però foren molts els qui interpretaren les seves paraules com un adéu. «El més important no són les persones, sinó les institucions», assegurà dues vegades, encara com a adjunt a la presidència davant els mitjans informatius desplaçats a la capital cantàbrica.

Una reunió mantinguda ahir horabaixa amb el president del Mallorca, Vicenç Grande, podria haver servit a Ramon Rosselló per acabar de prendre una determinació que amb tota certesa no li haurà resultat fàcil, perquè la seva vinculació amb la institució data ja d'alguns anys enrere.

En qualsevol cas, les incògnites i les preguntes que suscita la seva sortida precipitada del club tindran una resposta, almanco en la mesura en què ell ho vulgui, avui poc abans de la una del migdia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.