algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

Un Hivern a Mallorca 06 Triomf de Bradley a Camp de Mar

Els mallorquins Pep Morlà i Perelló acompanyaren el guanyador en el podi

Victòria del britànic Andrew Bradley (Aposport) en el Gran Premi Hotel Riu Camp de Mar, tercera prova de les curses ciclistes de la pretemporada d'Un Hivern a Mallorca, que organitza el CC Arenal.

La correguda, amb sortida i arribada a Camp de Mar, va tenir un total de 90 inscrits, inclosos 29 estrangers, i només 39 acabaren la prova, amb ports de mitjana muntanya. El guanyador, que necessità 2.08.49 hores, arribà amb 25 segons d'avantatge sobre un grupet de cinc ciclistes. El segon fou Pep Morlà (Saunier Duval), seguit de Miquel Perelló (Ajuntament de Santanyí), l'alemany Marc Hohmann, Joan Llompart (Viva Magna) i l'alemany Nicolai Schwarz.

Davant el gran grup arribaren dos alemanys més, Nico Keinath i Robert Müller. Charly Vives s'adjudicà l'esprint massiu, a 2.21 minuts del primer, seguit de Robert Kriegs i Marcos Escribano (A. Santanyí) i del menorquí Francesc Xavier Mercadal (A. Palliser).

10 mallorquins més arribaren amb el gran grup: Toni Bauçà (B. Caldentey), Raúl Cardoso (A. Santanyí), Tomeu Quetglas (Herbes Túnel), Xavier Peris (Sánchez Pareja), Miquel Gomila (B. Caldentey), Pere Palou (Comunidat Valenciana), Josep Porcel (Humiclima), Óscar Ruiz (Pollença) i Biel Alemany (A. Santanyí).

El guanyador absolut, Andrew Bradley, va ser el primer de la categoria elit; Pep Morlà, el primers dels sub 23; l'alemany Uwe Kals el primer màster 40, seguit de José Porcel; i Óscar Ruiz, el primer dels cicloesportius.

Només es recorregueren 90 km de 119 de prevists. El britànic Bradley marcà una mitjana de 41'920 km/h en un recorregut amb moltes pujades i baixades. Els corredors havien de passar per es Capdellà i per Andratx. En les primeres curses de la temporada els ciclistes balears ho fan prou bé, amb resultats satisfactoris enfront d'estrangers amb molta més experiència.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.