MÚRCIA 66

LEÓN: Bernabé (3), Panadero (4), Dani García (7), Mills (6), Barnes (15) -cinc inicial- Barry (2), Martín Ferrer (1), Bulfoni (12), Rocchia (0) i Higgins (0).
12/32 en llançaments de dos punts, 3/17 en triples i 17/25 en tirs lliures. 28 rebots (8 ofensius). 18 faltes personals. Sense eliminats.
MÚRCIA: Sala (5), Sánchez Bernat (4), Brown (13), Waleskowski (10), Triguero (12) -cinc inicial-, Sellers (4), Robles (7), Pérez Anagnostou (11), Fernández (0), Bárcenas (0) i Borja Larragán (0).
PARCIALS: 9-11, 18-22, 24-28, 30-34 (descans), 36-45, 44-59, 47-65 i 50-66 (final).
ÀRBITRES: Soto Latorre i Lucas de Lucas.

S.R. Palma.
El Polaris World Múrcia és ja el primer semifinalista en derrotar en un gran segon temps el León Caja Espanya (50-66).

L'aportació de Brown i Waleskowki fou determinant pel triomf del Polaris, ja que foren sempre superiors sota les cistelles. El Lleó Caja Espanya va tenir també les seves opcions, especialment en el segon temps, però sempre va anar a remolc en el marcador.

El partit fou travat en molts moments com ho demostra la baixa anotació que reflectia el marcador al final del partit. Ambdós equips varen fer una bona feina en defensa, però fou el conjunt de Manuel Hussein qui s'endugué el partit, ja que va estar molt més encertat en atac. En el darrer quart, al qual s'arribà amb un clar 44-59, les errades foren una constant en ambdós equips. Al final, clar triomf del Polaris Múrcia, que avui s'enfrontarà al Drac Inca.