nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Pisculichi torna a l'escena

El migcampista argentí va fer feina damunt la gespa i si tot va bé podria estar punt contra el Barça


Leonardo Pisculichi torna a escena. El migcampista argentí, que ha estat sotmès a un tractament especial durant els darrers deu dies per un cop rebut durant un entrenament, va tornar a trepitjar ahir la gespa de Son Bibiloni en un intent per accelerar el seu procés de recuperació.

Tot i que la seva intervenció en el duel de diumenge contra el FC Barcelona és poc probable, i gairebé impossible en l'onze inicial, allò cert és que Héctor Cúper vol tenir «Piscu» a la seva disposició per si el necessita durant el partit. L'exjugador d'Argentinos Juniors, que va ser el primer reforç hivernal del conjunt vermellenc, va debutar en el darrer partit de la primera volta, però en els vint minuts que va jugar no va poder demostrar cap de les virtuts que han provocat que donàs el bot al futbol europeu.

Ara, l'entrada a l'equip de Yoshito Okubo com a parella atacant amb Víctor Casadesús i el desplaçament del veneçolà Juan Arango a la banda esquerra, li poden posar les coses un poc més difícils, tot i que sembla clar que tard o d'hora trobarà un lloc dins l'onze.

Ahir, a Son Bibiloni, Pisculichi va treballar amb absoluta normalitat i, fins i tot, no va tenir cap problema per entrenar-se amb la pilota. Així, si no es produeix una recaiguda abans de dissabte, el tècnic argentí tendrà l'opció de comptar amb ell per completar la convocatòria contra el FC Barcelona. Però per veure la sensació de la Lliga argentina en acció, caldrà esperar, com a mínim, set dies més, quan el Mallorca jugui a Anoeta davant la Reial Societat. Sempre, és clar, que Héctor Cúper no ens vulgui donar cap sorpresa.

Definitivament, el Mallorca ha après la lliçó. El disgust que tant per a Vicenç Grande com per a molts aficionats va suposar el «cas Pandiani» ha provocat un canvi significatiu a l'hora de filtrar la informació, i tant en el cas de Nunes com de Basinas, els seus noms no sortiren a la llum fins 24 hores abans de ser presentats. Amb l'ansiat davanter sembla que succeirà pràcticament el mateix. Els plaços s'estan apurant al màxim i, si qui ha de ser el golejador vermellenc arriba, ho haurà de fer abans de dia 31 de gener.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.