cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

Rijkaard reserva Puyol i Giuly

El tècnic del Barça pensa en el Mallorca mentre avui visita La Romareda en els quarts de la Copa

Pensant en el compromís de Lliga diumenge a Son Moix, el tècnic del Barcelona, Frank Rijkaard, ha deixat el defensa Carles Puyol i el davanter Ludovic Giuly fora de la convocatòria per al partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei, que l'equip blaugrana disputarà avui davant el Saragossa a La Romareda.

Convé recordar que fins al darrer partit de Lliga davant l'Alabès, en el qual Puyol fou substituït quan mancavaen cinc minuts per al final, el central català havia encadenat 35 partits oficials complets sense cap minut de descans. El migcampista Mark van Bommel, en canvi, sí que ha entrat en la llista, encara que aquesta setmana no ha pogut entrenar-se amb normalitat per una forta contusió cervical que patí davant els bascs.

Per la seva banda, el migcampista Anderson Luis de Souza Deco complirà davant el conjunt aragonès el segon dels dos partits de sanció que li imposà el Comitè de Competició arran de l'expulsió davant l'Athletic, pel fet d'estirar Gurpegi pels cabells. En tot cas, Rijkaard deixà clar ahir que la competició del KO és un dels seus objectius.

El Saragossa vol ser la sorpresa en una competició que li sol anar bé, ja que fa dos anys se'n proclamà campió davant el Madrid. Víctor Muñoz, el seu tècnic, no podrà disposar de César Jiménez i sembla que tampoc del brasiler Sávio Bartolini, però recupera Cani, que es perdé el darrer partit de Lliga per un trencament al nas. De l'encert rematador d'aquest jugador del planter, que ha estat clau en el ressorgiment a la Lliga, en dependran molt les possibilitats del Saragossa en l'eliminatòria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.