algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

L'Illes Balears comença a rodar

Els corredors ja han començat a donar els primers cops de pedal

L'Illes Balears ja ha començat a rodar. L'equip d'Eusebio Unzue i José Miguel Echávarri, que va ser presentat dilluns passat, no ha perdut el temps i ahir mateix va començar a donar els primers cops de pedal. Joan Horrach, Vicenç Reynés i Toni Colom són la representació mallorquina de l'equip, que aquesta vegada compartirà protagonisme amb Caisse d'Espargne.

Abans de sortir a rodar, els corredors de l'Illes Balears varen revisar ben a fons les seves bicicletes, ajudats pel nombrós equip tècnic que envolta durant tot l'any l'equip copatrocinat pel Govern. Tot i el fred que ahir va fer a Mallorca, el sol va ajudar a fer més fàcil aquesta primera jornada de feina, que es perllongarà durant els pròxims dies.

La temporada
Després, cada un dels ciclistes continuarà fent feina al ritme que els marqui Eusebio Unzúe i atenent les necessitats de l'equip. En principi, Colom i Reynés tindran més protagonisme durant els primers mesos, mentre que Joan Horrach serà l'encarregat de prendre part en alguna de les voltes de tres setmanes, ja sigui el Tour de França, el Giro d'Itàlia o la Vuelta a Espanya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.