algo de nubes
  • Màx: 18.67°
  • Mín: 13.93°
18°

Les estadístiques posen cadascú en el seu lloc

El Mallorca, el pitjor equip en gols, recuperacions i arribades a l'àrea


Diuen que l'estadística és una ciència i que molts entrenadors de prestigi arreu del món les utilitzen com a suport de la seva feina tècnica. Si donam una ullada a la situació del Reial Mallorca en relació a la resta de denou equips de Primera Divisió, estadísticament el conjunt vermellenc no treu, precisament, gaire bona nota. Si bé era d'esperar que els de Cúper no fossin dels millors equips en els diferents apartats ofensius, sorprèn que, lluny de la filosofia que sempre ha caracteritzat els conjunts entrenats pel tècnic argentí, el Mallorca sigui el pitjor equip, amb diferència, en aspectes tan significatius com el nombre de pilotes recuperades. Els vermellencs són els pitjors de la Lliga, amb només 832 pilotes recuperades. Un altre aspecte negatiu dels mallorquinistes és que sigui, juntament amb el Celta i el Màlaga, l'equip que menys partits ha finalitzat sense rebre gols: només tres en tota la competició. Ni cal dir que, amb 32, és la porteria que més gols ha encaixat després de la Reial Societat (36 gols) i lidera negativament la classificació de balanç de gols, amb -14.

Dels 20 equips de Primera Divisió, el Mallorca és el pitjor a l'hora d'apropar-se a l'àrea contrària i amb 25, que fa una mitjana de menys de 3 per enfrontament, es troba a la coa en aquest apartat.

Com era d'esperar, ofensivament no és dels millors de la Lliga; és el pitjor. Només ha marcat en 10 partits, és a dir, que només marca en un de cada dos partits. En rematades a porta realitzades, amb 209 en total, ocupa el setzè lloc d'aquesta taula. L'equip de Cúper es troba en el lloc 17è quant a possessió de pilota, just el lloc que ocupa a la classificació de Primera, el mateix que en l'apartat estadístic de pilotes perdudes que, amb 1.320, és el tercer pitjor equip de Primera.

Una de les poques estadístiques favorables del grup de Cúper, és la relacionada amb els gols marcats a pilota aturada, 5, només superat pel Barça i el Vila-real. Encara que també, per equilibrar, és dels que més gols rep en aquestes jugades. La porteria illenca ha rebut sis gols a pilota aturada.

Sense cap intenció de donar més valor que el purament estadístic, els números, freds i poc romàntics, tampoc no afavoreixen gens el Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.