DEPORTIVO: Molina, Manuel Pablo, Coloccini, Juanma, Capdevila, Iván Carril, Duscher, De Guzmán, Munitis, Valerón i Arizmendi.
Romero per Iván Carril, Sergio per Valerón i Lago per Arizmendi.
VALÈNCIA: Mora, Carboni, Marchena, David Navarro, Miguel, Fabio Aurelio, Albiol, Regueiro, Rufete, Mista i Villa.
Baraja per Regueiro, Aimar per Mista i Angulo per Rufete.
ÀRBITRE: Iturralde González (Comitè basc). Amonestà Coloccini i Capdevila per part del Deportivo de la Corunya i Regueiro i Carboni per part del València. Expulsà el deportivista Duscher, amb vermella directa, en el minut 38 de partit.
GOL:
1-0: minut 33, Sergio, de penal.

El Deportivo de la Corunya s'imposà 1-0 al València en el partit d'anada dels quarts de final disputat ahir a Riazor.

El conjunt de Joaquín Caparrós, malgrat jugar gairebé una hora amb un home menys per expulsió de Duscher, fou millor que el seu rival i, gràcies a un discutible penal comès per Carboni sobre Capdevila, agafà avantatge en l'eliminatòria en transformar la pena màxima Sergio a dotze minuts del final. El València va decebre.