algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

El consell assessor de «Trot Balear» elegeix Heroïna des Bosc com a Millor Cavall del 2005

L'exemplar de la quadra Germans Adrover aconseguí tretze triomfs i quatre segons llocs l'any passat

El consell assessor de Trot Balear escollí ahir Heroïna des Bosc com a Millor Cavall de l'Any 2005. Francesc Bujosa, catedràtic de la Universitat de les Illes Balears; Nicolau Tous, president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca; Andreu Artigues, president de la Federació Balear de Trot; Gabriel Roca, president de l'Associació de Propietaris i Criadors de Cavalls de Trot; Pep Ignasi Garí, manescal; el director adjunt de Diari de Balears, Joan Riera; i els periodistes Pep Verger, Pere Batlle, Jaume Mora i Gonzalo Nadal consensuaren atorgar la distinció a Heroïna des Bosc pels nombrosos èxits esportius que aconseguí durant l'any passat. L'egua de la quadra Germans Adrover millorà durant el 2005 el seu rècord i el situà en 1.14.2. Fou el dos de gener de l'anyt passat quan Heroïna des Bosc, conduïda per Gabriel Pou, aturà el cronòmetre en 1.14.2 a la final del Critèrium de Velocitat.

Heroïna des Bosc participà durant el 2005 en un total de 17 proves, aconseguí 13 victòries i quatre segones posicions. Guanyà les proves més destacades del calendari començant per l'esmentat Critèrium de Velocitat, en el qual fixà el seu rècord en 1.14.2. El sis de març s'imposà en el premi Govern de les Illes Balears i catorze dies després guanyava el premi Presidència del Consell. S'adjudicà també el Gran Premi Diada de Mallorca l'onze de setembre. En tot cas, el seu triomf més preuat arribà, sens dubte, el vint-i-tres d'octubre, quan aconseguí la victòria en el Gran Premi del Criador dels Cinc Anys.

Posteriorment, Heroïna des Bosc sortí també victoriosa en la revenja del Criador. Durant el 2005, l'egua dels Adrover acumulà un total de 32.059,06 euros en guanys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.