• Màx: 17°
14°

El Menorca sorprèn el Pamesa

L'equip de Curro Segura encadena la quarta victòria consecutiva i s'allunya un poc més del descens

PAMESA 80
MENORCA 87

PAMESA: Avdalovic (16), Stepp (3), Timinskas (10), Dikoudis (21), Miralles (10) -cinc inicial- Harrington (-), Garcés (4), Yebra (5), Luengo (-) i Sklavos (11).
MENORCA: Kristic (14), Miguel (2), Stojic (7), Moss (17), Eley (11) -cinc inicial- Reynés (13), Yáñez (16), Kornegay (4) i Stimac (3).
ÀRBITRES: Alzuria, Fernández i Sánchez Monserrat. Eliminaren per faltes personals el local Dimos Dikoudis (minut 40).
PARCIALS: 21-16, 42-38 -descans- 60-64 i 80-87 -final.

El Llanera Menorca sumà ahir la seva quarta victòria consecutiva en vèncer a la pista del Pamesa València, on confirmà la seva condició de matagegants que li havia permès derrotar prèviament el Winterthur Barcelona i el Tau Ceràmica de Vitòria.

El conjunt balear, amb una brillant actuació de Nacho Yañez i Chris Moss, va saber explotar la falta de claredat ofensiva dels locals, que amb aquesta derrota trencaren una ratxa de set triomfs consecutius.

En els primers minuts del duel, la batalla es jugà sota els taulells. Dimos Dikoudis i Albert Miralles 'estiraren' del Pamesa i desajustaren amb les seves posicions obertes la defensa menorquina, que no va poder tancar bé el rebot defensiu i concedí moltes segones opcions als locals.

En l'altra cistella, les ganes de Bud Eley i Chris Moss, i la bona feina anotadora de Kristic mantengueren el Llanera Menorca durant els primers minuts, però el conjunt de Curro Segura patia molt per aguantar el ritme local i no trobava al fórmula per frenar Dikoudis (27-16, m.13).

La tercera personal mandà el grec a la banqueta i obligà a Ricard Casas a completar la seva rotació i el Pamesa perdé claredat, la qual cosa fou aprofitada pels jugadors menorquins, que inspirats des de la línia de tres punts, retallaren de substancialment el seu desavantatge (38-38, m.18).

La gran feina d'Evangelos Sklavos, intel·ligent en defensa i molt encertat en el tir de llarga distància, salvà el conjunt valencià en els pitjors moments i el Pamesa pogué anar-se'n al descans amb quatre punts d'avantatge, malgrat que els seus nervis els feren estar massa pendents de la feina arbitral.

A la represa, la serietat i l'esforç del Menorca donà els seus fruits i el conjunt balear capgirà el marcador i administrà molt bé el seu avantatge fins el final, la qual cosa els permeté sumar una merescuda victòria que els allunya un poc més dels llocs de perill.