nubes dispersas
  • Màx: 17.72°
  • Mín: 8.69°
17°

Moyà torna a la porteria

El binissalemer ocuparà el lloc de Toni Prats per quarta vegada aquesta temporada després que el gavellí no es recuperàs a temps


Miquel Àngel Moyà torna a ocupar la porteria del Reial Mallorca. El porter binissalemer serà el substitut de Toni Prats avui a La Romareda després que el gavellí no es recuperàs a temps del procés de bronquitis que l'ha afectat durant tota la setmana.

L'internacional espanyol tendrà d'aquesta manera una nova oportunitat per demostrar que pot situar-se davall els pals amb garanties, després que les seves actuacions al llarg de la present campanya fossin molt criticades. Davant Deportivo, Barcelona i Getafe, el de Binissalem va cometre algunes errades importants i en el darrer matx que ha jugat (Copa del Rei davant l'Alcoià) els de Cúper se'n durien un «sac» de quatre gols.

Ara, els problemes de salut de Prats li han tornat a obrir les portes de la titularitat, el que farà que el jove del filial Gerardo segui a la banqueta de La Romareda. Miquel Àngel Moyà reconeixia ahir després del darrer entrenament que la seva actuació serà objecte d'un especial seguiment després de quatre mesos sense jugar en Lliga, però és d'esperar que la pressió no pugui amb ell i realitzi un bon partit a un camp tan difícil com La Romareda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.