cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

Miquel Àngel Moyà s'ajusta els guants

Diumenge serà titular a la Romareda si Toni Prats no es recupera a temps d'una bronquitis aguda

62354
Miquel Àngel Moyà podria ocupar aquest diumenge el lloc de Toni Prats a la porteria vermellenca.
El porter binissalemer del Reial Mallorca, Miquel Àngel Moyà, podria tenir aquest diumenge una nova oportunitat de retornar a la titularitat a causa de la bronquitis aguda que pateix Toni Prats i que el fa ser dubte amb vista al duel a la Romareda davant el Saragossa.

Moyà reconegué ahir en roda de premsa que «no em veig encara titular, ja que la cosa està complicada. D'aquí a diumenge poden passar moltes coses i Prats podria estar recuperat. En qualsevol cas, aquesta és sempre una decisió de l'entrenador. Jo, per la meva banda, només puc dir que tenc moltes ganes de jugar des del dia que vaig deixar de fer-ho».

Al porter binissalemer no el desespera la suplència i assegura que «tenc una bona mentalitat, som jove i per rendir-me m'han de posar les coses molt difícils. Tenc la mateixa il·lusió que abans, esperant oportunitats, i quan aquestes arribin tenc la intenció d'aprofitar-les, sempre dins una línia honesta i esportiva».

El fet de seguir el joc des de la banqueta li fan veure els partits des d'una altra perspectiva. Quant a això, Moyà comenta que «a la banqueta ho pas molt malament. Estic més nerviós i visc el partit d'una altra manera. Al llarg dels noranta minuts veig que feim coses bones i dolentes i que l'equip es mostra irregular. La Lliga està molt difícil i els equips estan molt igualats, la qual cosa fa que els partits es decideixin en petites errades, en petits detalls. Esper que diumenge a Saragossa, si la cosa està igualada, els petits detalls decideixin el partit en favor del Mallorca».

Pel que fa al conjunt aragonès, Moyà opinà que «serà un rival molt complicat» i ho justificà explicant que «l'estat moral d'un equip és molt important i el Saragossa, després de la seva victòria al Calderón davant l'Atlètic de Madrid a la Copa del Rei, afrontarà el matx de diumenge davant la seva afició amb més ganes i la moral pels niguls. Intentarem jugar tan bé com poguem i treure els tres punts».

Per altra banda, el porter illenc apuntà que el Saragossa és un bon mirall en el qual podria mirar-se el Mallorca, ja que després d'una delicada situació esportiva que posà el seu tècnic, Víctor Muñoz, a un pèl de la destitució, ara el conjunt aragonès travessa un bon moment de forma i ha escapat dels llocs perillosos. «Guanyar dos o tres partits de manera consecutiva és molt important i ajuda a creure en les teves possibilitats. Això és el que ha passat al Saragossa», digué Moyà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.