algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Cúper posa fre a les il·lusions sobre 'Piscu'

El tècnic adverteix que es tracta d'un fitxatge de futur i no tant pensant en el que resta de campanya

95778
El tècnic, Héctor Cúper, durant una roda de premsa recent. | MONSERRAT.


Héctor Cúper baixà ahir dels niguls aquells qui veien en Leonardo Pisculichi la solució de tots els problemes atacants del Reial Mallorca. L'entrenador vermellenc comparegué en roda de premsa per «rebaixar les expectatives» creades entorn de l'arribada del migcampista argentí.

Cúper deixà clar des del principi que «Piscu» no es troba en condicions de jugar demà davant del Betis, «amb independència que el el trànsfer internacional arribi a temps o no». L'entrenador esgrimí dos factors que fan del tot inviable un debut ràpid del seu compatriota: d'una banda, esmentà que surt d'una «petita lesió», una fissura en un dit. De l'altra, «el jugador ha gaudit d'alguns dies de vacacions després d'acabar la temporada en la Lliga argentina». Convé recordar que en la seva presentació, 24 hores abans, Leonardo Pisculichi havia assegurat que es trobava «bé» i que no s'havia deixat d'entrenar una vegada finalitzat el Campionat.

Héctor Cúper explicà que el fitxatge del futbolista de l'Argentinos Juniors era una possibilitat que el Mallorca considerava des de feia temps, i que es tracta d'una inversió de futur i no amb vista als pròxims sis mesos. «Pisculichi era una opció que el club estudiava i s'ha presentat l'oportunitat de dur-lo aquí enguany. És un jugador que els serveis tècnics ja havien seguit i l'hem incorporat ara perquè se n'han presentat les condicions», afirmà el tècnic.

Per tot plegat, l'entrenador vermellenc demanà que «es rebaixin les expectatives» creades entorn del nou fitxatge: «Només té 21 anys, és un home amb un gran present a l'Argentina i ho ha demostrat, però li hem de donar temps perquè s'adapti». D'aquesta manera, Héctor Cúper insistia en la mateixa línia manifestada per Vicenç Grande en la presentació del futbolista, quan assegurà que es tracta del «primer fitxatge de la pròxima temporada». En aquest sentit, el preparador argentí en parlà com d'una aposta a mig termini: «El club ha realitzat una inversió important amb aquest futbolista, però de vegades els fruits d'una inversió s'han de recollir més endavant. Com més aviat s'adapti molt millor, però no li podem demanar que marqui tres gols al Saragossa», explicà.

Per la seva banda, el futbolista ja ha començat a fer feina amb els seus nous companys. Ahir se'l pogué veure al costat del seu compatriota Jonás Gutiérrez, el seu primer amic de la plantilla, tot i que durant bona part de l'entrenament el nou fitxatge s'exercità pel seu compte, en companyia del preparador físic, Juan Manuel Alfano.

L'argentí no té encara la preparació física de la resta del grup i aquests primers dies durà a terme una feina més intensa que els seus companys per adquirir com més aviat millor el nivell necessari.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.