algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

Descartat Pandiani, és l'hora dels centrals

Héctor Cúper considera prioritari reforçar la defensa i el club ja té alguns noms damunt la taula


Una vegada descartat Walter Pandiani, el Reial Mallorca continua a la recerca de nous futbolistes que reforcin en el mercat hivernal dues demarcacions: la de davanter i centre i la de defensa central. De fet, aquesta darrera és la prioritat de l'entrenador del Mallorca, segons va confessar ahir en roda de premsa. Héctor Cúper va admetre que es continuarà treballant per dur un golejador abans que es tanqui el termini de fitxatges, però incidí que per damunt de tot necessita un central.

En aquest sentit, el tècnic va admetre que hi ha negociacions obertes per a l'adquisició de l'internacional portuguès Beto, que actualment milita en l'Sporting de Lisboa. Segons informava ahir el diari esportiu lusità A Bola, Beto arribaria al Mallorca per al que resta de temporada amb opció a un any més. Beto acaba el seu contracte el pròxim 30 de juny, però té damunt la taula una oferta de renovació per tres anys. El Mallorca ja s'ha posat en contacte amb el jugador i amb el club portuguès per mirar d'accelerar la seva incorporació.

El central, de 29 anys i capità de l'Sporting de Lisboa, no entra actualment en els plans del seu entrenador, l'exjugador de l'Oviedo Paulo Bento, després d'haver patit una lesió en l'onzena jornada de la Superlliga. Beto ha desenvolupat gairebé tota la seva carrera futbolística en el conjunt portuguès, on és un dels futbolistes més estimats per part de l'afició de l'Sporting.

Més difícil està l'operació per dur a l'Illa l'exmallorquinista Ivan Campo, tal com va admetre ahir Héctor Cúper. L'entrenador del Bolton, Sam Allardyce, no vol desprendre's del central basc, just ara que comença la Copa d'Àfrica i l'equip perdrà alguns dels seus efectius durant diverses jornades. Per això, segons va assegurar ahir, el Mallora haurà de pagar «molts diners» si el vol fitxar. Un fet que no es produirà, ja que «el Pelos» acaba el seu contracte el 30 de juny. Ivan Campo, de 31 anys, va jugar en el Mallorca la temporada 97/98, precisament sota les ordres d'Héctor Cúper, i després defensà sense gaire sort els colors del Reial Madrid. Al Bolton arribà cedit l'agost de 2002 i posteriorment els anglesos obtingueren la fitxa del futbolista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.