muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
16°

«Els darrers quilòmetres varen ser els més durs per l'esgotament»

El nedador afirmà que va plorar de ràbia pel cansament acumulat

El nedador David Meca, que va aconseguir el seu repte de recórrer els 110 quilòmetres que separen Xàbia (Alacant) de Sant Antoni (Eivissa), va assegurar ahir que havia plorat de ràbia per l'esgotament en el darrer tram de la seva travessia.

El campió mundial dels 25 quilòmetres en aigües obertes, bastant recuperat després de la seva gesta, va destacar en roda de premsa que aquest recorregut ha estat per a ell «el més bonic, però no el més curt», entre la Península i les Balears.

Després de passar tot el dia a l'hospital de Can Misses d'Eivissa, ahir dematí Meca n'abandonà les dependències per comparèixer davant els mitjans de comunicació al Club Nàutic de Sant Antoni.

El nedador, molt animat però encara esgotat i bastant feble, narrà amb molt d'humor com havien estat aquelles 26 hores de travessia que l'han convertit en el primer home que uneix nedant la Península amb les Balears.

L'esportista insistí que la ruta triada per l'equip «no era la més curta» i assegurà que s'hauria estalviat algunes hores si hagués partit del cap de Sant Antoni en direcció a Alacant. Tanmateix, recalcà que al final havien elegit «la ruta més bella» i que l'arribada al port eivissenc havia estat «impressionant».

Meca trobà amb una gran quantitat de grumers en el darrer tram: «La gent no s'acaba de creure que durant l'hivern n'hi hagi la mateixa quantitat que durant l'estiu».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.