algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Carles Moyà estrena l'any amb victòria i passa a segona ronda

El palmesà, tercer favorit, patí més de l'esperat davant Dick Norman

Carles Moyà s'ha proposat que el 2006 sigui l'any de la seva tornada a l'elit del tennis mundial i ahir féu una primera petita passa en accedir a la segona ronda del torneig de Chennai (Madràs) en vèncer, en el seu primer partit de la temporada, el belga Dick Norman per 6-4, 3-6 i 6-1. El tennista palmesà, tercer cap de sèrie d'un torneig que ja ha guanyat dues vegades, patí més de l'esperat davant un rival semidesconegut que fou capaç de llevar-li un set. Malgrat això, el balear no es ressentí de l'espatla en cap moment i sembla que els seus problemes físics, que ha arrossegat durant dues temporades, són història.

D'altra banda, Iván Navarro va caure davant el segon cap de sèrie, el txec Radek Stepanek, per 6-4 i 7-6, i Fernando Vicente va fer el mateix enfront de l'alemany Rainer Schuettler per un clar 6-4 i 6-3. El primer favorit, el croat Ivan Ljubicic, eliminà com era de preveure l'epanyol Guillermo García-López amb un resultat ajustat de 7-6 i 7-5.

El català Beto Martín s'acomiadà en primera ronda del torneig d'Adelaida en perdre davant el nord-americà James Blake, cinquè cap de sèrie, per 6-2 i 6-2. En el mateix torneig, Tommy Robredo tractarà avui d'accedir a tercera ronda davant el francès Florent Serra. Cal destacar que el primer favorit, l'australià Lleyton Hewitt, superà en primera ronda i amb dificultats el txec Jan Hernych (4-6, 6-2 i 6-4).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.