cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
14°

Palma vol la final de la Top Teams Cup

La tinent de batle, Francesca Bennàssar, rebé a Cort la plantilla del Son Amar

El president del Son Amar-Palma, Ricardo Ramos, anuncià ahir que l'Ajuntament de Palma sol·licitarà a la Federació Europea de Voleibol la celebració en el Palau Municipal de Son Moix de la fase final de la Top Teams Cup.

En el decurs d'una recepció a l'equip del Son Amar, líder de la Superlliga, a la sala de plens de l'Ajuntament de Palma, Ramos explicà que un cop realitzada la sol·licitud, tot depèn de dos requisits perquè la capital balear sigui seu per segon any consecutiu de la fase definitiva d'una competició europea de voleibol.

Una d'aquestes condicions és que el Son Amar derroti el Benfica en l'eliminatòria de quarts de final, i l'altra que la Federació torni a apostar per Palma com a seu final del campionat.

La plantilla del Son Amar acudí ahir al Consistori palmesà amb el seu president Ricardo Ramos i el seu mecenes Damià Seguí al capdavant.

El tècnic Marcelo Méndez i gairebé tots els seus efectius (només hi faltaren Falasca i Titarenko) foren rebuts per la primera tinent de batle i regidora de Turisme, Francesca Bennàssar; el regidor d'Esports i Joventut, Rafel Duran; i la consellera de Participació Ciutdana, María José Frau.

Després d'anunciar el desig que el segon cap de setmana de març el Palau de Son Moix torni a gaudir del millor voleibol europeu, el principal patrocinador de l'equip demanà als seus jugadors «el màxim esforç i compromís» possibles perquè els títols de Superlliga, Copa del Rei i Top Teams Cup s'afegeixin a la Supercopa conquerida el passat mes de novembre i recordà que el Son Amar és el club amb millor historial de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.