cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Capó s'adjudicà la Sant Silvestre inquera

Melina Sagrera no va tenir adversaris en la cursa de les dones de la tradicional prova inquera

L'atleta pobler Miquel Capó (Inca) aprofità l'absència d'alguns especialistes per assegurar-se el triomf en la Cursa de Sant Silvestre d'Inca, organitzada per l'IMEF. La sortida es realitzà davant l'Ajuntament, on també estava instal·lada l'arribada.

Els participants varen recórrer uns 7,2 quilòmetres pels carrers de la Ciutat de la Pell.

En la categoria absoluta, triomfà en la recta final l'esmentat corredor pobler, que superà Toni Monsálvez (Standingpalma) i Alex Florez Studer (Tonie Peña). El millor local fou Gaspar Balaguer.

En la correguda de les dones, guanyà Melina Sagrera (Toni Peña), que deixà enrere Rosa Lluc Fraga i Aurora Recio Fernández.

En les categories base, s'imposaren Miguel A. Fidalgo i Natalia Máñez, en júniors/juvenil, i Guillem Duran i Lorena Sureda, en cadets.

Cal detacar el gran nombre d'inscrits, malgrat que la prova no tingués premis en metàl·lic importants en les dues corregudes absolutes.

A més dels premis bescanviables dels tres primers classificats de cada categoria i el primer local, els 250 primers classificats varen rebre un obsequi de l'organització de la tradicional correguda de Sant Silvestre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.