algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Soldado evita el caos del Reial Madrid

El conjunt blanc dominà quasi sempre, però just superà a falta de dos minuts un dèbil Olympiacos

MADRID 2
OLYMPIACOS 1

REIAL MADRID: Iker Casillas, Michel Salgado, Sergio Ramos, Iván Helguera, Roberto Carlos, Beckham, Pablo García, Baptista, Guti, Robinho i Raúl.
Soldado per Baptista en el minut 78, Diogo per Michel Salgado en el minut 80 i Gravesen per Pablo García en el minut 84.
OLYMPIACOS: Nikopolidis, Mavrogenidis, Anatolakis, Kostoulas, Georgatos; Kafes, Touré, Stoltidis, Djordjevic, Rivaldo i Konstantinou.
Kapsis per Mavrogenidis en el minut 39, Okkas per Konstantinou en el minut 84 i Babangida per Stoltidis en el minut 88.
ÀRBITRE: Markus Merk (Alemanya). Amonestà amb targeta groga Stoltidis, Rivaldo, Okkas i Kafes de l'Olympiacos i Pablo García i Guti del Reial Madrid. Expulsà Sergio Ramos en el minut 90.
GOLS:
1-0: minut 9, Raúl, de cap, en aprofitar una passada de Beckham.
1-1: minut 47, Kafes, des de la frontal de l'àrea.
2-1: minut 88, Soldado, de cap, finalitza amb gol una centrada de Beckham.
INCIDÈNCIES: 62.473 espectadors acudiren a l'estadi Santiago Bernabéu. 642.000 euros de recaptació. Mavrogenidis es retirà lesionat.

Roberto Soldado, el darrer producte de la pedrera del Reial Madrid, salvà l'equip del desastre europeu amb un gol decisiu davant un enemic com l'Olympiacos, el rival més dèbil del grup.

Fou un gol inesperat. Quan pitjor jugava el Madrid. Quan estava ben a prop del precipici. Però fou un gol simbòlic. Just per reactivar i enviar un missatge d'optimisme a una pedrera que està mustia, enfonsada, sense cap ocasió per progressar en el club i que demostra que quan li donen un minut de glòria no el desaprofita. Segur que Luxemburgo haurà pres nota.

Semblava que el Madrid superaria l'Olympiacos sense esforç. Però l'Olympiacos donà guerra, molta guerra al Madrid. En el primer temps, si no hagués estat per Nikopolidis, el Madrid hauria pogut golejar. Amb Djordjevic, l'únic jugador de camp potable, el futur de l'Olympiacos és negre a Europa. Rivaldo just deixà detalls del que va ser. Així, en els nou minuts, envià un cop de cap a la xarxa.

Amb Guti, el Madrid guanya en creació. Però va anar de més a menys. Baptista jugà per darrere Raúl i Robinho, però no acaba d'explotar. A Robinho li falta gol. Ha d'amollar abans la pilota. I el que és evident és que li costa definir.

Després del descans, al Madrid se li complicà el passeig militar. Empatà l'Olympiacos i hagué de ser Soldado, a falta de dos minuts, qui aconseguís el gol del triomf.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.