El Barcelona va golejar l'Udinese en una gran primera part

BARCELONA 4
UDINESE 1

BARCELONA: Valdés, Belletti, Puyol, Oleguer, Gio, Van Bommel, Xavi, Deco, Messi, Etoo i Ronaldinho.

Iniesta per Van Bommel minut 62, Ezquerro per Messi minut 70 i Larsson per Etoo minut 80.

UDINESE: De Sanctis, Zenoni, Bertotto, Natali, Felipe, Candela, Obodo, Vidigal, Muntari, Di Natale i Barreto.

Juárez per Natali minut 33 i Mauri per Di Natale minut 51.

ÀRBITRE: Stephen Bennett (Anglaterra). Va expulsar Vidigal per doble amonestació al minut 49 per part de l'Udinese, i va amonestar Van Bommel i Puyol per part del FC Barcelona.

1-0: minut 12, Ronaldinho.
1-1: minut 23, Felipe.
2-1: minut 31, Ronaldinho.
3-1: minut 40, Deco.
4-1: minut 90, Ronaldinho de penal.

El FC Barcelona no va decebre en la seva estrena aquesta temporada a la Lliga de Campions en el Camp Nou i va solucionar amb una gran golejada el partit davant de l'Udinese (4-1) que li dóna el lideratge en solitari del grup C, en queè camina de manera ferma cap a la següent fase. Ronaldinho va firmar el seu segon «hat-trick» cam a barcelonista i amb els seus tres gols, un de falta per obrir la nit i un altre de penal per tancar-la, va donar la seva millor resposta damunt del camp després del seu «descans» la passada jornada de Lliga.

El Barça va deixar el partit sentenciat amb una gran primera part amb dos gols de Ronaldinho i un tercer de l'altre descartat il·lustre davant del Betis, Deco, també de falta, contra un rival replegat darrere que va donar un parell d'ensurts al contraatac, però que fa trobar a faltar el seu golejador Iaquinta i mai no va fer sensació de tenir opcions reals de puntuar en el Camp Nou, on el seu tècnic ja havia avançat que es conformava amb un empat. Però es va trobar amb la millor versió del Barça d'aquesta temporada.

Messi va sortir en l'onze inicial i va ser un dels atractius del partit. Va tenir una actuació destacada i va dur perill.