muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Heras: «Som líder gràcies a l'equip»

El de Béjar repartí els mèrits del seu lideratge entre els seus companys del Liberty

L'espanyol Roberto Heras (Liberty Seguros), líder de la Vuelta a Espanya 2005 i que és a punt de fer història en la cursa en aconseguir quatre triomfs, cosa que fins ara cap corredor no ha assolit, comentà que el seu lideratge és fruit de la feina col·lectiva del seu equip.

«Jo som el líder de la cursa, però és gràcies a l'excel·lent feina dels meus companys, especialment en jornades claus com ho fou la quinzena, amb final a pocs metres de l'exigent cim de Pajares», digué Heras.

Per Heras, aquesta jornada és la més important de la seva carrera, però no la més complicada. «Falta molta cursa encara, però el que va passar camí de Pajares és per emmarcar. Per mi és la victòria més important de la meva carrera, guanyi o no guanyi la Vuelta», afegí.

El flamant líder de la correguda afegí que «em trob tranquil i confiat que puc aconseguir la victòria, però resta una setmana i per això vull ser prudent, ja que qualsevol ensurt pot enviar-ho tot en orris». Heras digué que «els rivals continuen sent els mateixos, encara que tenc un avantatge important per afrontar el tram final de la cursa. Està clar que som l'equip a batre i no ens relaxarem».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.