FERRIOLER B 1

PENYA ARRABAL: Juanan (2), Pedrito (2), Peque (1), Samuel (2), Carlos (2), Pedro (3), Miguel Angel (2), Solana (1), Guille (1), Rafi (1) i Peña (2).
Muros (2) per Miguel Angel, Martí (2) per Rafi i Torres (1) per Guille.
FERRIOLER B: Ortiz (1), Perelló (1), Ferrer (1), Parra (2), Sastre (1), García (1), Marcos (1), Cordero (1), Soler (2), Sánchez (1) i Camper (1).
ÀRBITRE: Colom Quiles (1). Regular actuació. Amonestà Pedrito i Solana per part de l'equip local.
1-0: minut 2, Rafi.
1-1: minut 44, Marcos de penal.
2-1: minut 65, Miguel Angel.
La Penya Arrabal aconseguí la primera victòria de la temporada en imposar-se el Ferrioler B per 2-1 en un partit amb poc futbol i encara menys ocasions de gol.

I això que quan encara no s'havia complit el segon minut de partit, Rafi, en una jugada personal, avançà els de Sastre. Els visitants empataren just abans del descans gràcies a un penal transformat per Marcos. La tònica del partit no canvià molt en la segona part -massa migcampisme- i Miguel Angel, mitjançant una falta directa, aconseguí el gol del triomf local en el minut 65. El Ferrioler intentà anar a l'atac però sense sort ni encert en els darrers metres. En resum, just triomf de la Penya.