algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

«Davant el Barça hem de jugar com un equip»

Cúper reconegué que guanyar al Camp Nou serà difícil, però que, amb una mica de sort, es pot fer

67592
Héctor Cúper es va mostrar satisfet amb l'estat de forma amb el qual han arribat els nous jugadors de la plantilla. | MONSERRAT.

L'entrenador del Reial Mallorca, Héctor Cúper, va parlar ahir després de l'entrenament de l'equip a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio. El tècnic argentí es va mostrar optimista amb el futur del seu equip a la Lliga i es va identificar de forma contundent amb el projecte. Va reconèixer la qualitat del Barcelona, però no va descartar que els seus homes puguin donar una sorpresa al Camp Nou.

Héctor Cúper va començar la roda de prensa parlant de les noves incorporacions. El de Chabas va valorar bastant positivament l'estat de forma dels nous. «Amb una setmana es poden fer les primeres valoracions dels nous jugadors. Uns estan fenomenal i a altres els ha costat més posar-se a punt, però no hem de pretendre que en dos o tres dies puguin dominar els moviments o altres qüestions que han de menester més temps. De totes formes els darrers que han vingut estan bastant bé», explicà.

A l'hora d'analitzar el rival, Cúper no es va amagar i reconegué el potencial de l'equip blaugrana. «A mi no m'espanta una cosa del Barcelona, a mi m'espanta tot, és un gran conjunt i nosaltres haurem de jugar com un equip». Quan li varen demanar com pensava aturar les individualitats dels homes de Rijkaard, el tècnic mallorquinista va repetir que l'única forma d'enfrontar-se al Barça és fer-ho com un equip, «no hi ha 35 receptes per aturar el Barcelona». Cúper va explicar que és impossible que els jugadors assimilin totes les instruccions necessàries per controlar jugadors com els de l'equip català, i que només jugant de forma col·lectiva es pot tenir alguna possibilitat de guanyar el Barça. «Hem d'estar molt bé com a equip, hem d'estar molt concentrats en el que hem de fer i hem de tenir una miqueta de sort», digué Héctor Cúper, en referència a l'Alabès, que en la primera jornada de Lliga amb un poc de sort va aconseguir aguantar l'empat contra el Barça i sumar un punt. «El Barcelona va tenir un munt d'ocasions per guanyar el partit i no ho va fer».

«Ronaldinho, Giuly, Eto'o, ... el Mallorca ha de considerar que tots són bons jugadors i haurà de jugar com un equip ben compacte i ben concentradet» insistí Cúper, que tot i això va avisar que l'equip no renunciaria a atacar quan sorgís l'oportunitat. «No vol dir que defensem els noranta minuts, però haurem de fer-ho bé si volem guanyar-los i haurem d'atacar bé, així de senzill». Quan fou interrogat sobre si s'havia plantejat una possible derrota al Camp Nou, l'argentí va ser clar: «Es pot perdre a Barcelona, sí, però nosaltres també tenim opcions de guanyar el partit; les mateixes que ells».

La possibilitat que comencin a sentir-se crítiques si arriba la segona derrota no intimiden el tècnic argentí. «Les crítiques ja començaren després del primer partit, a mi no em molesten, són part d'això». L'entrenador del Mallorca té molt clar que durant la temporada hi haurà moments de crítiques i altres d'elogis. «El que tots hem de fer és donar un poc de temps perquè l'equip s'acabi d'adaptar bé i després veure les sensacions que deixa», demanà l'entrenador, que afegí que «aquest equip té més caràcter que el de l'any passat».

«Jo no sento aquest equip com a meu, és meu», afirmà Cúper i explicà que amb el temps que ha tengut per treballar amb ell, independentment dels jugadors que hagin arribat nous, ha tengut temps per formar un conjunt.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.