algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Heras: «Covadonga és l'únic port decisiu»

El ciclista confia trobar el punt feble de Menchov

L'espanyol Roberto Heras (Liberty Seguros), segon a la general de la Vuelta a Espanya, féu balanç ahir del que ha estat fins ara la primera part de la cursa espanyola, i assegurà que per a la segona té com a cita clau per a intentar desbancar del lideratge el rus Denis Menchov (Rabobank) l'etapa dels Llacs de Covadonga. «Seguir la roda no valdrà als Llacs i dependrà de com estem Menchov i jo. És l'únic port, i un poc Pajares, propici, igual que l'Angliru decidí altres anys la cursa. Enguany allò més semblant, entre cometes, a l'Angliru és Covadonga», afirmà.

De totes maneres, considerà que si el rus de Rabobank no perd temps en les etapes dels Llacs i Pajares encara hi haurà terreny per a intentar-ho. «Queda la serra de Madrid i la d'Àvila, però allà la clau serà l'equip. Nosaltres i l'Illes Balears ho tenim millor que el CSC i el Rabobank», assegurà.

Heras assenyalà que «la clau» en aquesta primera meitat de la Vuelta havia estat la contra rellotge de Lloret de Mar del passat diumenge, en la qual Menchov «va treure profit». «Després s'ha defensat molt bé a la muntanya, si bé aquests ports no han tengut excessiva duresa i un home fort no es depenja fàcilment», destacà. Per al tricampió de la Vuelta, la situació actual entra dins els càlculs ja que Menchov «no és un corredor que hagui aparegut ara de sobte». «Hem intentat cercar-li els punts febles, però no ha estat cap sorpresa que no hagi cedit en aquest terreny, perquè són ports que, a pesar d'estar bé, se superen a roda», comentà.

Heras qualificà de «molt bona» la seva cursa fins ara.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.