algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

«No tinc ànim de revenja»

El defensa català Fernando Navarro va al Camp Nou amb la intenció d'esforçar-se per al Mallorca

El defensa català del Reial Mallorca, Fernando Navarro, s'enfrontarà el proper diumenge al club que fins el passat estiu havia estat la seva casa des que tenia deu anys. Navarro va dir que tornava al Camp Nou «sense ànims de revenja» i que «s'esforçaria el màxim possible» perquè el Mallorca pugui aconseguir un resultat positiu contra el Barça. Del seu exequip, va dir que no importava qui es trobava bé o malament, perquè «si no juga bé un, ho fa un altre», i en referència a Xavi el va qualificar com «el motor del Barcelona».

Fernando Navarro, jugador cedit pel Barcelona al Mallorca, va declarar que no entén les clàuseles per les quals els jugadors cedits no poden jugar contra els seus equips d'origen. «No hi ha res més bonic que jugar a casa teva i que et pugui veure tota la teva afició», digué el català, que va afegir que, ja que mai ha jugat com a visitant en el Camp Nou, «no sé com em sentiré, però sabia que un dia d'aquests això havia de succeir». «No tenc ànims de revenja i m'esforçaré tot el que pugui per al Mallorca, que és el club al qual ara pertanyo».

De la rebuda que el Camp Nou li donarà, Navarra no sap el que pensar, tot i que el públic blaugrana sempre ha respectat els jugadors de la pedrera. No obstant això, l'exblaugrana va recordar que en «el partit de la Supercopa hi va haver xiulets per a Óscar López», que també ha passat per la Masia.

El defensa vermellenc no veu grans diferències entre el Barça d'aquesta temporada i el de la passada i creu que «és l'equip més sòlid i perillós de la Lliga». I va recordar que encara que contra l'Alabès no van marcar, sí que varen crear onze o dotze oportunitats de gol.

Pel que fa al Mallorca, Navarro va insinuar que l'equip encara està en procés d'adaptació per poder «acoplar els nous fitxatges». Quan va ser interrogat per la falta de competència que hi ha a l'equip en la seva posició, el català va negar aquesta afirmació i va dir que «si ho faig malament segur que el tècnic em treurà del camp perquè sí que hi ha companys per jugar en la meva posició».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.