algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

«El Mallorca ha fitxat bé»

Arango creu que el conjunt vermellenc té una plantilla molt sòlida i que serà «un equip difícil de batre».

El jugador veneçolà del Reial Mallorca, Juan Arango, està convençut que l'equip d'aquesta temporada serà més equilibrat que el de la passada i molt difícil de batre. El veneçolà va lloar també els fitxatges que ha fet el club i va avisar que el Barça també haurà de lluitar amb la pressió.

Juan Arango va parlar dels nous jugadors de l'equip, afirmant que s'havien fet bones contractacions i que «ara s'ha de demostrar al camp, hem de sumar ara per no haver de tenir els problemes pels quals vàrem passar la darrera temporada». Quan va sorgir l'oportunitat de comparar l'equip actual al de l'any passat Arango no va dubtar i va afirmar que «aquest serà un Mallorca bastant més equilibrat i que serà molt difícil de guanyar aquesta temporada».

El jugador va declarar que tenia moltes ganes de jugar, «tanta sort que tenia el partit amb la selecció per poder jugar perquè si estava dues setmanes més aturat m'hauria tornat boig». «Vénc amb moltes ganes, tant de bo que l'equip demostri tot el seu potencial».

Del rival de diumenge el migcampista del Mallorca opinà que també ha de sentir certa pressió, ja que no varen poder guanyar el primer partit de lliga, «nosaltres també hem de poder aprofitar la seva ansietat per guanyar i treure'm profit», digué. «El partit serà molt complicat i difícil, el Barcelona juga molt bé a casa seva».

Arango ha jugat de migcentre, per l'esquerra i de davanter durant la pretemporada, el jugador va afirmar que no té cap predilecció per cap d'elles, i que jugarà on li digui Cúper. «He jugat en les tres posicions i m'he sentit bé, i per tant ho faré on cregui el míster que puc aportar més a l'equip».

El veneçolà està convençut que la seva presència no condiciona la forma de jugar de l'equip, que «depèn del que feim als entrenaments», i que l'equip té «jugadors bons que poden fer aquesta feina com Campano o Farinós», afegí Arango.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.