nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 12.82°
17°

Hermida es penja la medalla de bronze als Mundial

L'or fou per al francès Julien Absolon i la plata per al suís Christoph Sauser

L'espanyol José Antonio Hermida guanyà la medalla de bronze en la prova elit masculina de «cross country» dels Campionats del Món de ciclisme de muntanya, que es disputaren a la localitat italiana de Livigno.

En una cursa d'un recorregut de 42 quilòmetres damunt un circuit en el qual s'havia de donar tres voltes i mitja, l'espanyol, actual subcampió olímpic, acabà tercer a 54 segons del francès Julien Absalon, guanyador de la medalla d'or fa un any a Atenes. La plata fou per al suís Christoph Sauser, segon a 18 segons.

El primer líder de la cursa fou, al final del primer sector (mitja volta), el també francès Miguel Martínez, el qual substituí al capdavant de la classificació el suec Fredrik Kessiakoff després de la primera volta. L'atac definitiu d'Absalon es produí en la segona volta, en la qual assolí el control, amb Sauser i Hermida rere seu.

El ciclista francès va saber aguantar al capdavant de la cursa fins al final. Hermida conservà la tercera plaça gràcies al seu temps en el tercer sector del recorregut, que fou el millor de tots.

El català es perdé els Mundials de Les Gets (França) de l'any passat en haver estat sancionat primer i exonerat més tard per haver donat una taxa irregular d'hematòcrit.

A finals de setembre de l'any passat, els serveis mèdics de la Unió Ciclista Internacional donaren la raó al corredor català i reconegueren que els resultats eren correctes i que no hi havia positiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.