• Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Drac superà el Muro en la gran final

L'equip local va haver de lluitar fins al darrer minut per retenir el trofeu a ca seva

DRAC INCA 85
B. MURO 78

DRAC INCA: A. Alzamora (8), B. Covas (4), Blanch (5), Brown (24), Stacey (10) -cinc inicial-, S. Rodríguez (8), Reynolds (14), Riera (0), Galarreta (8) i Legasa (4)
13/21 tirs lliures, 24/34 llançaments de dos punts, 8/20 triples. 29 rebots (3 ofensius). 19 pilotes perdudes. 18 faltes personals i dues tècniques.
B. MURO: Jimenez (19), Callejo (15), Pampín (24), Alonso (5), Cañellas (4) -cinc inicial-, Vila (6), Requeni (0), Jonathan (0), Maroca (0), San Emeterio (5), Ramis (0)
17/27 tirs lliures, 20/38 llançaments de dos punts, 7/17 triples. 27 rebots (8 ofensius). 18 pilotes perdudes. 22 faltes personals i una tècnica, foren expulsats per cinc faltes Callejo i Alonso.
MARCADOR: 7-14, 20-29, 25-35, 42-42 (descans), 48-56, 64-66, 74-71, 85-78 (final).
ÀRBITRES: Costa i Casado, del col·loegi balear, actuació regular.

El Drac Inca va tenir més problemes dels previstos per superar el Bàsquet Muro i adjudicar-se el Trofeu Ciutat d'Inca davant d'uns cinc-cents espectadors. El homes de Xavi Sastre, el «Pibe» Jiménez i Xabier Pampín, realitzaren un gran partit i ofeririren resistència fins al darrer minut.

Rod Brown salvà l'equip inquer. El nou base deixà ben clar que és el director que l'equip necessita i que també sap encistellar punts des de dins la zona, amb ràpides penetracions. El Drac encara necessita més rodatge, però pareix que l'equip està més compensat que la temporada anterior.

Els jugadors del Bàsquet Muro, sense el lesionat Pedrera, han realitzat un gran torneig i han aconseguit deixar fora al Palma Aqua Màgica i complicar el triomf de l'Inca.

Cal destacar que en els darrers quatre minuts del segon quart els inquers, amb un parcial de 15-2, aconseguiren equilibrar el marcador a 42 punts. I també reaccionaren els murers i s'adjudicaren amb un ajustat 22-24 el tercer quart, però en el quart i definitiu parcial es va fer notar la major experiència del conjunt de la LEB, que acabà jugant amb els tres americans, juntament amb Alzamora i Rodríguez. Hi va haver molts de nirvis en els darrers minuts, els quals els àrbitres saldaren amb un total de tres tècniques.

El Palma Aqua Màgica es va refer de la derrota que va sofrir divendres contra el Bàsquet Muro i aconseguí guanyar el partit per a la tercera posició al Jovent d'Alaior. Els d'Alcúdia varen guanyar per una diferència de 35 punts, 80-45. El Jovent no va tenir cap oportunitat contra els homes d'Eloy Doce, que tengueren a Battle com a millor encistellador amb 13 punts. Rubén Rodríguez, amb 11 punts, fou el millor dels menorquins.