algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Carles Moyà s'enfonsa davant Sanguinetti

El palmesà és eliminat per l'italià mentre que Nadal juga avui davant Blake en la tercera ronda

Carles Moyà caigué ahir eliminat en la segona ronda de l'Open dels Estats Units davant el veterà tennista italià Davide Sanguinetti per 3-6, 6-1, 6-2 i 6-4.

Moyà, cap de sèrie número 31, es va veure sorprès per un rival que mai l'havia guanyat abans, la qual cosa demostra que la temporada de l'exnúmero 1 mundial serà per oblidar. El mallorquí començà bé el partit i s'endugué còmodament el primer set, però en el segon va perdre incomprensiblement la concentració i la confiança per cedir dos sets pràcticament sense oferir resistència. El palmesà intentà reaccionar en el quart set però fou massa tard. Va bastar que Sanguinetto, de 33 anys, conservàs el seu servei i en trencàs un del seu rival per vèncer el favorit en dues hores i quinze minuts de joc.

Si Moyà fou la creu de l'«Armada» ahir, en el darrer Grand Slam de la temporada, el madrileny Fernando Verdasco fou la cara en superar la segona ronda gràcies a la seva victòria contra Paul Capdeville per 6-4, 6-2 i 7-5. Verdasco, que arriba així a tercera ronda d'aquest torneig per segon any consecutiu, s'enfrontarà ara al guanyador del partit entre el croat Mario Ancic i el serbi Novak Djokovic.

Nicolas Almagro, com era de preveure, també s'acomiadà de l'Open dels Estats Units en perdre davant el nord-americà Taylor Dent, cap de sèrie número 25, per 6-3, 6-2 i 6-4.

El manacorí Rafel Nadal intentarà avui, a partir de les 17 hores a la pista central de Flushing Meadows, superar la tercera ronda davant el nord-americà James Blake, que en la jornada d'ahir demostrà un gran moment de forma en eliminar el rus Ivor Andreev per un contundent 6-2, 6-2 i 6-4. Nadal, segon favorit, podria jugar en la següent ronda amb Tommy Robredo si el català aconsegueix eliminar el francès Sebastien Grosjean, un vell conegut de Nadal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.