nubes dispersas
  • Màx: 11.7°
  • Mín: 7.77°
11°

Em quedaria tota la vida al Barça»

Ronaldinho, renovat fins al 2010, assegura ser molt feliç al club

Ronaldinho de Assis manifestà ahir la seva gran satisfacció per haver-se compromès amb el FC Barcelona fins a l'any 2010, dos més del que tenia firmat fins ara, i negà haver escoltat ofertes d'altres clubs perquè només pensava continuar en el Barça, club que, a diferència de la resta, li dóna «alegria i felicitat, i això no té preu».

«Em quedaria 10 anys, tota la vida, perquè no em falta res. El Barça m'ofereix tot el que necessit en tots els sentis», afirmà, durant la seva esperada compareixença en el Camp Nou, després que la nit anterior firmàs el seu nou contracte fins al 2010, amb la possibilitat d'ampliar-lo any a any i que fixa la seva clàusula de rescissió en 125 milions d'euros.

Sense entrar en detall sobre les seves noves condicions contractuals, el jugador, que segons algunes informacions pot arribar a cobrar uns 60 milions d'euros en cinc anys, explicà que no canviarà pel nou contracte, al temps que reiterà les seves ganes de «fer història» en el Barcelona.

«Estic contentíssim. Era un somni i ara ja és una realitat, i el que vull és continuar treballant per fer una història molt maca amb als meus companys», declarà, a la seva primera valoració sobre la seva nova situació en el Barça, per després afegir que té «molt temps per davant per gaudir» i aconseguir nous títols.

Ronaldinho deixà clar que mai des que arribà a Barcelona s'ha plantejat canviar de club i que, quan fa uns mesos declarà que estava disposat a firmar «per 10 anys», ho va fer «de cor».

Les ofertes que tenia d'altres clubs «ni» les ha escoltat, segons digué Ronaldinho, que afirmà: «Mai no em vaig imaginar lluny del Barça».

El «10» barcelonista restà importància al fet que finalment hagi firmat un contracte fins al 2010 i no fins al 2014 com li havia plantejat el president Joan Laporta en un principi, i qualificà de «perfecte» l'acord per ambdues parts, que han deixat oberta la possibilitat d'ampliar el contracte any a any de mutu acord.

Ronaldinho, finalment, es referí a la seva relació amb l'exvicepresident esportiu del Barcelona, Sandro Rosell, artífex del seu fitxatge, i reiterà que l'amistat que els uneix no ha variat ni influït en la seva situació en el club.

L'estrella barcelonista aprofità també per expressar la seva plena confiança en l'equip en aquesta nova temporada, malgrat l'empat cedit en el partit de la primera jornada davant l'Alabès (0-0) a l'estadi de Mendizorroza, i assegurà que en el vestidor no existeix «cap dubte» sobre el potencial de la plantilla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.