algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

A ritme de rècord

Els nombres de socis continua creixent a un ritme molt superior al de la temporada anterior


El Reial Mallorca de Vicenç Grande va camí de batre el primer rècord. I és que tot i la pèssima campanya dels vermellencs en el passat campionat de Lliga, els aficionats han començat a retirar el seu carnet amb molta més antelació del que és habitual. Fins al punt que el passat divendres ja s'havien donat d'alta 1.200 abonats més que en la mateixa data de 2004. Tant les penyes mallorquinistes, com els responsables de les oficines d'atenció i al soci i «La Caixa» han notat aquest augment sensible, que pot permetre si es continua al mateix ritme, superar els prop de 17.000 abonats de l'any passat.

Precisament aquesta setmana s'acaba el termini perquè els socis de la passada campanya retirin els seus carnets. Fins a divendres el Reial Mallorca els conservarà la mateixa localitat, però a partir de llavors seran posades a la venda. Això farà amb tota probabilitat que entre avui i divendres augmentin encara més els abonats, ja que moltes persones acostumen a deixar la renovació fins a darrera hora. A més, la possibilitat que aquesta setmana sigui presentat com a mínim un nou reforç servirà també per alimentar la moral dels aficionats i animar-los a treure el seu carnet.

En aquest sentit cal recordar que els socis del Mallorca no hauran de passar per taquilla per assistir a la presentació oficial de l'equip vermellenc, que tindrà lloc el pròxim dia 16 d'agost a l'Estadi de Son Moix, amb la disputa del Ciutat de Palma contra l'Hertha de Berlín. A més, tal com és costum durant els darrers anys, el carnet d'abonat donarà dret a gaudir de tots els partits de la temporada, inclosos els de Copa del Rei i de tots els filials, i amb la garantia que no es durà a terme cap dia del club que obligui els socis a gratar-se la butxaca.

Els preus dels abonaments per a la temporada 2005-2006 són els mateixos que els de la passada campanya, després que el Consell d'Administració decidís deixar-los «congelats» com a recompensa per tant patiment. Tota la informació per poder fer-se abonat del Reial Mallorca la podeu trobar a la seva pàgina web, www.rcdmallorca.es.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.