algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 21°
23°

Els propietaris del Mallorca animen Mateu Alemany a continuar

Ara per ara, el president té decidit partir, però rep pressions perquè continuï una temporada més

92818

Mateu Alemany té decidit donar per acabat el seu cicle en el Reial Mallorca.

Mateu Alemany se'n va. El president del Reial Mallorca és conscient que el seu cicle s'ha acabat i té decidit abandonar l'entitat, tot i les intenses i unànimes pressions del consell d'administració, que li vol renovar el seu contracte durant una temporada com a mínim.

Ara per ara, el consell d'administració ja està informat de la decisió de Mateu Alemany, que ha manifestat en diferents ocasions, tant en públic com en privat, que està cansat i que el seu límit de patiment ha arribat al màxim. Així i tot, la totalitat dels consellers estan interessats en la continuïtat de Mateu Alemany i així li ho han manifestat en diferents oportunitats.

Ara bé, tot i la confiança en Mateu Alemany hi ha també quasi unanimitat a acceptar que és necessari canviar i millorar el funcionament del consell d'administració. En aquest sentit, els anomenats renovadors han aconseguit que la creació de dues comissions de feina, una esportiva i una altra econòmica, sigui una qüestió del tot assumida per la immensa majoria.

Enguany, Mateu Alemany, ben al contrari que en temporades anteriors, ha hagut d'aprendre a conviure amb un consell d'administració que demandava informació de tot tipus. Alemany s'ha sabut adaptar, almanco exteriorment, a les noves circumstàncies i, sempre que el Reial Mallorca ha hagut de prendre una decisió esportivament o econòmicament relevant ha convocat al consell d'administració, ben al contrari del que succeïa en altres ocasions.

Mateu Alemany acaba el seu contracte laboral el trenta de juny i mesos enrere es va postposar qualsevol tipus de negociació. Avui, Mateu Alemany ha decidit abandonar el Reial Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.