algo de nubes
  • Màx: 12.87°
  • Mín: 7.77°
13°

Moyà no pot amb Federer

Es resentí de les molèsties a l'espatla i caigué en tres sets, mentre que la pluja obligà a suspendre el partit entre Rafel Nadal i Grosjean

El mallorquí Carles Moyà digué adéu a Roland Garros en l'eliminatòria de vuitens de final, en la qual caigué en tres sets (6-1, 6-4 i 6-3) davant el número 1 del món, Roger Federer, en una hora i 42 minuts.

El tennista de Manacor, que no ha derrotat mai el campió suís en els sis partits en els quals s'han vist les cares, no tingué ahir armes per contrarrstar el demolidor joc de Federer. Moyà, que durant el partit es ressentí de les molèsties a l'espatla dreta que l'obligaren a abandonar el Torneig d'Estoril, fou atès a la pista durant el 3-2 del segon set i després amb 4-3.

Gairebé sense força en el seu servei, que de vegades només arribava a 124 quilòmetres per hora, Moyà no pogué plantar cara en condicions a Federer, que no veié perillar la seva victòria en cap moment. Quan el suís tenia ja un avantatge de 4-1 en el tercer set, i tot semblava decidit, es relaxà un poc i permeté només de manera temporal a Moyà tornar a tenir opcions. Però aquesta «deconnexió» particular només durà uns minuts, els suficients per trencar el servei del mallorquí en el novè joc i guanyar el partit en la tercera oportunitat que en tingué.

Nadal
D'altra banda, el partit que enfrontava el manacorí Rafel Nadal i el francès Sebastien Grosjean s'hagué de suspendre a causa de la pluja quan el matx estava empatat a un set (6-4 i 3-6) i Nadal dominava en el tercer per 3-0. Però aquest enfrontament es veié marcat per l'escàndol monumental que es generà a la pista central Philippe Chatrier, quan 15.000 espectadors esbroncaren i intentaren intimidar el jutge de cadira, l'argentí Damián Steiner, que havia donat per bona una pilota dubtosa de Nadal. El manacorí dominava per 6-4 i tot transcorria amb normalitat absoluta, però la situació canvià de manera radical des que el jutge de cadira es negà a baixar per comprovar el bot d'una bolla enviada per Nadal a la línia de fons -per televisió es veié que era bona-, i que Grosjean protestà amb reiteració, mentre el mallorquí demanava a l'àrbitre que en comprovàs la marca.

La reacció irada del públic donà ales al francès, que guanyà el segon set per 3-6. Nadal se'n reféu i dominava el tercer set per 3-0 quan aparegué la pluja.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.