muy nuboso
  • Màx: 11.46°
  • Mín: 7.77°
11°

El Mallorca també juga dins El Madrigal

El Vila-real i el Llevant es veuran les cares en un partit el resultat del qual pot afectar els mallorquinistes

El Vila-real i el Llevant protagonitzaran en El Madrigal un dramàtic derbi regional, ja que els de la Plana necessiten el triomf per assegurar la seva presència a la Lliga de Campions, mentre que els de València han de guanyar i esperar que el Mallorca punxi per salvar la categoria.

Manuel Pellegrini, entrenador del Vila-real, ha convocat per a aquest partit els vint jugadors que formen la seva plantilla, entre els quals destaca la presència de Juan Román Riquelme, ja que el migcampista argentí podria ser la gran novetat, després d'una setmana en la qual no s'ha pogut entrenar a causa d'una distensió al genoll esquerre.

Segons assegurà el tècnic, Riquelme es troba molt millor de la seva lesió i podria sortir de titular, en un parit que pot suposar el seu adéu al club, després de dues temporades defensant la camiseta del Vila-real. Aquest matx també podria ser el darrer del porter Pepe Reina, que després de jugar tres temporades en el club de la Plana fitxarà molt probablement pel Liverpool per a la pròxima campanya.

De la mateixa manera, els jugadors Hèctor Font, Santiago Cazorla i Juan Pablo Sorín també s'han recuperat de les seves respectives molèsties físiques i podran jugar davant el Llevant. L'equip local espera aconseguir, davant la seva afició, la tercera posició que li permeti disputar la màxima competició continental l'any que ve.

Per la seva banda, el Llevant visitarà El Madrigal amb l'única idea d'aconseguir-hi la victòria i explotar al màxim les possibilitats de segellar la permanència a Primera Divisió un any més, encara que per a això haurà d'esperar una ensopegada del Mallorca, que lluitarà pel mateix objectiu a Son Moix amb el Betis.

La similitut d'ambdós partits, el Vila-real-Llevant i el Mallorca-Betis, amb un equip que lluita per una plaça en la Lliga de Campions i l'altre per evitar el descens de categoria, convida a pensar que seran dos enfrontaments molt intensos, i en conseqüència del tot imprevisibles.

Per la seva banda, per afrontar aquest repte José Luis Oltra, tècnic granota, no podrà disposard el sancionat Diego Camacho, ni del seu extrem Àngel Cuéllar. A més, l'entrenador ha deixat fora de la llista de convocats Harthe, Nacho, Rubiales i Aizpurúa.

Alineacions probables:
Vila-real: Reina, Venta, Gonzalo, Àlvarez, Arruabarrena, Senna, Josico, Sorín, Riquelme o Cazorla, Forlán i José Mari.
Llevant: Mora, Descarga, Alexis, Jesule, Pinillos, Tito, Celestini, Rivera, Ettien, Jofre i Sergio García.
Àrbitre: Velasco Carballo.
Estadi: El Madrigal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.